headersevendayssvartvitrosa2

Kaffeboost på terassen

Skrivet av Hanna Stigzelius 12.07.2016 | 0 Kommentarer

Tisdag utan program idag. Lillasyster sover ute på balkongen och Hubbe leker snällt med duplon. Jag försöker ta en liten time out för mej själv. Samla lite energi för eftermiddagen. Känner att det behövs. Jag är lite rastlös och irriterad hela tiden. Har en miljon projekt jag skulle vilja ta tag i, för att inte tala om alla grejer jag borde göra. Men ingenting blir liksom gjort. Försöker jag ta tag i något så blir jag avbruten. Vädret gör att jag inte riktigt vågar fara någonstans heller. Det börjar regna när som helst. Maken har dessutom bilen den här veckan så jag känner mej mer begränsad. Äääh. Har väl lite mini-sommardeppis eller nåt, inte likt mej känner jag. Imorgon har vi som tur program. Och jag tror jag tänker börja med mitt måla hyllanprojekt inomhus ikväll om det tänker regna. Så det så! Det går nog över det här. 

resizedimage800600 image8Lite sol på näsan och några kapitel i min bok kanske får mej på rätt spår?! 

image10Ett av alla mina miljontals projekt är att fixa till den högra delen av den här blombänken. Tycker bergeniorna (de med stora blad) är så tråkiga. Så istället skulle jag vilja sätta några andra perenner här. Borde googla och planera lite innan jag tar en tur till någon plantskola! Tips?! Det är alltså lite halvskugga här. Vill ha både högt och lågt och sånt som blommar.

image9Kaffe, babylarm och sittkuddar på kanten av terassen. En liten stund för mej själv. Tack barnen för den, det behövdes!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar