headersevendayssvartvitrosa2

Köksremppa-update

Skrivet av Hanna Stigzelius 27.06.2018 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Jag lever i ett kaos för tillfället. Så jag försöker undvika att vara hemma över huvud taget. Hela vår nedre våning är full med köksdelar och maskiner. I måndags revs det gamla köket ut. Och igår började det nya sättas in. Det är så spännande. Ännu är det mesta bara stökigt och råddigt. Men lite kan man börja ana hur det kommer bli. Och det kommer bli bra!!! Vi valde ett kök från Keittiömaailma. Främst på grund av att deras servicenivå var något helt annat än de andra köksbutikerna vi besökte och kontaktade. Dessutom gillade jag både utseende och priset på vårt à la carte kök. Bra också att stöda finskt! 

Killen som sätter ihop köket menade att han tänker få det klart senast på torsdag, för då måste han vidare till nästa! Om det lyckas är jag nog väldigt imponerad. Nytt kök på fyra dagar?! Skåpdörrar och lådor i mattvitt, utan några handtag. Bänkskivan är i trälaminat och bakskivan där kaklen tidigare satt är en vit skiva i nåt material jag inte minns. Vår diskho är i svart komposit och så pass stor att man till och med kan diska ugnens plåtar. Köksfläkten är integrerad i skåpen. Vi behöll vår diskmaskin och spis då de bara var några år gamla, men kylskåp får vi nytt. Ååh! Jag kan inte vänta tills det blir klart.  

IMG 4219Inget kök i köket!

IMG 4208Istället har vi alla köksdelarna i vardagsrummet...

IMG 4227Snart börjar man se hur det kommer bli. Och det verkar bli finfint.

 

Kommentarer

  • Smulan 27/06/2018 12:23pm (3 år sen)

    Åååh vad kul att ni bestämde er för att remppa! Snart får du fixa snygga stilleben i ert nyrenoverade kök ;) Ser fram emot att se resultatet! Mina föräldrar använde också Keittiömaailma och var supernöjda. Tror det hela gick på 9 dagar (de ha ett rätt stort kök) så hoppas tidtabellen håller för er med :)

  • Sofia 29/06/2018 9:34pm (3 år sen)

    Oj vad spännande och vad fort det går! Får man fråga vad det blir att kosta? Vi kommer att renovera köket om ett par år och det verkar vara i ungefär samma storlek.

Skriv en kommentar