headersevendayssvartvitrosa2

Konstig känsla

Skrivet av Hanna Stigzelius 22.09.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Blä. Jag mår lite konstigt. Lite så där svagt illa. Får faktiskt helt flashbacks till hösten 2014 då jag mådde så här hela tiden på grund av Lillasyster i magen. Men nej, jag är inte gravid, det vet jag med 150% säkerhet. Men illa mår jag. Det började igår med en begynnande migränanfall som jag fick bortmotat med hjälp av burana och panadol. Men fastän huvudvärken försvann så hänger liksom de andra migränsymptomen kvar. Konstigt. Hoppas det nu bara inte är någon bobba som håller på att få fäste utan bara migränen som spökar. Kanske det hjälper med en kopp kaffe? 

Annars håller jag på att packa ner 350 muron och russin i väskan. Vi skall strax åka in till stan för att gå på lunchdate. Alltid lika spännande att ha Lillasyster med på sånt. Månne hon idag tycker det är kul att sitta en timme på café... Hoppas! Mat brukar vara det bästa sättet att hålla henne nöjd. Smoothie, muron, majskrokar, russin och så vidare. Troligtvis kommer hon bli trött nånstans mitt i också. Men kanske jag har turen på min sida idag och hon skulle somna där i vagnen under lunchen!? Man kan ju alltid hoppas...

Tack förresten för alla gillahjärtan och kommentarer på mitt förra inlägg :) Det är ju skönt att veta att jag inte var heelt fel ute i alla fall. Och roligt också att läsa er syn på Hforsregionsbor!

ensamHär sitter jag och plitar ner några rader till er innan vi ska iväg.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar