headersevendayssvartvitrosa2

Korta kvällar

Skrivet av Hanna Stigzelius 25.10.2018 | 0 Kommentarer

Kvällarna går så snabbt nu. Jag vet ju att de är lika långa som de var i augusti, men det känns inte så. Man kommer hem och poff är man redo att gå och lägga sej. Idag måste jag dessutom via butiken efter att jag hämtat barnen så vi var hemma 30 min senare än vanligt. Så kvällen gick ännu snabbare. Jag hann laga middag (baconpasta till barnen, själv åt jag grönkåls-spenat-soppa med kokt ägg i som jag lagade i tisdags), städa undan efter middagen, baka halloweenspindlar med barnen, städa undan efter bakandet, laga kvällsmat, städa undan efter det, och så kvällsrumba, tandtvätt och läsa saga och så sitter jag nu här och bloggar. Och klockan är redan nio. Utan att jag hunnit göra typ nånting denna kväll?! Hur kan fyra timmar gå så fort?!

Jag knäppte just på bastun och tänkte ta mej en liten spa-kväll. Har en ny ansiktsmask jag skall testa. Och min nacke behöver lite varm luft. Jag vet inte om det är min kudde som är obekväm eller om jag inte kan sitta ergonomiskt på jobbet, men min nacke har varit lite stel de senaste dagarna. Kanske bastun kan få kvällen att sakta ner lite åtminstone. Härligt med fredag imorgon. Jag tänker mej traditionsenligt fredagsmys, med lite gottis och film i soffan. Barnen var av samma åsikt och jublade när jag meddelade att det är fredag imorgon. Livets små glädjeämnen!

IMG 6223Samma sak varje höst den här tiden, min hud meddelar att den inte gillar mörker och kyla och börjar fnasa sej, spricka och törsta efter fukt. Så jag tänker ta i med hårdhandskarna och beställde ett helt gäng med superprodukter från Twist Be. De hade superrea tack vare I love me-mässan som var förra veckoslutet. Nu i bastun tänker jag testa detoxmasken!

IMG 6233

Trött torsdagslook. Men finstädat hem i bakgrunden, städerskan hade varit här idag! Ännu ett till vardagsglädjemoment att komma hem till ett städat hem. Brukar ni förresten byta om till mjukiskläder när ni kommer hem? Jag tänker alltid att jag borde men gör det aldrig. Att baka i jobbskjorta var väl inte helt optimalt men... den verkar inte ha fått någå värre fläckar åtminstone?!

IMG 6234Mmm. Min middag. Som resten av familjen inte ens ville smaka på. De typerna förstår sej inte på kulinariska grönkålssoppor minsann! Men jag älskade denna soppa. Gjorde enligt detta recept som bas, men satte till bland annat lite fryst spenat och en bit koskenlaskija smältost. Dessutom hade jag hälften grönkål och hälften svartkål. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar