headersevendayssvartvitrosa2

Kusiner och småkusiner

Skrivet av Hanna Stigzelius 21.06.2016 | 0 Kommentarer

Vilken härlig kväll vi haft. Mina två systrar och barn, och två av mina kusiner med barn var här på grillmiddag. Syskon, kusiner och småkusiner i en härlig blandning. Det är en sån glädje att vi har fått barn så pass nära varandra. Tänk så roligt för dem då de växer upp. Den här gånger var mina kusiner från min Mammas sida. Men på min Pappas sida är vi ännu fler småkusiner. Den närmsta i ålder är bara två veckor äldre än Hubbe. Och inom ett år efter Lillasyster föddes alltså tre till babysar i vår familj. Helt galet vilken babyboom vi haft de senaste fem åren! Men härligt är det. 

Vi körde grillat och knytkalas, sommarmat som bäst . Som tur var vädret på vår sida och det var till och med nästan hett innan solen sen gick bakom moln. Glass och jordgubbar till efterrätt. Mums. Jag som nästan hade fått lite postsemesterdepression. Men nu är den som bortblåst! Och imorgon skall jag börja fixa och packa inför midsommarhelgen. Det blir skärgårdstur för oss. 

grillkusinerSomriga glada kusiner och småkusiner.

grillkusiner0Mmm. Grillade grönsaker, couscoussallad, champinjoner inlindade i bacon, sesammarinerad höna, laxfile, tsatsiki och grönsallad. Perfekt med knytis så slipper man fixa själv!

grillkusiner1Jordgubbar och glass till efterrätt. Jag bar ner Hubbes bord och stolarna från barnkammaren och dukade barnbord på terassen. De små glasen är förresten ljuskoppar från Ikea!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar