headersevendayssvartvitrosa2

Lifegoals: Springtur med sonen på cykel

Skrivet av Hanna Stigzelius 10.06.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Ända sedan Hubbe föddes har jag längat tills han är så stor att han kan komma med när jag går ut och springa. Ja, inte så att han springer, men cyklar bredvid! På nåt sett har det varit ett mål för mej. Ett perfekt sett att umgås tillsammans. För jag vill verkligen uppmuntra barnen till att röra på sej. Och det är ju lite svårt om man inte gör det själv. 

Igår fick Hubbe en egen trampcykel. Och jag lyckades övertyga honom att komma med mej när jag skulle ut och springa. 3,7 km blev det, just passligt för oss båda just nu. Med några pauser då Hubbes ben måste vila sej lite. Och jag puffade på i uppförsbackarna och fick således lite extra träning. Tiden blev inte något extra, men vi var båda glada och nöjda när vi kom hem. Kanske det här blir vår nya veckoslutsgrej?

IMG 3916Redo för start!

IMG 3913Sol i ögonen och sol i sinne!

Kommentarer

  • Jill 10/06/2018 12:17pm (5 år sen)

    Kombinerad cykel- och springtur är helt klart bäst. Speciellt den där extraträningen i uppförsbacken som du nämner :) . Det längsta jag varit med Jon är ungefär 7,5 km, de orkar otroligt bra de där kidsen.

    • Hanna Stigzelius 11/06/2018 8:35pm (5 år sen)

      Ja extraträningen känns i baklåren idag! Så bra. Och 7,5km, wow! Duktigt av både dej och Jon. Jag vågar nog varken springa riktigt så långt i det skick jag själv är nu och eftersom Hubbe just först fått sin cykel så måste det nog tränas med den också lite mer först. Men om några månader så!

Skriv en kommentar