headersevendayssvartvitrosa2

Lilla fröken Livsfara

Skrivet av Hanna Stigzelius 23.03.2016 | 2 Kommentarer

Det är lite intensivt just nu! Lillasyster är nämligen överallt. Hon är snabb som blixten och klättar upp och stå mot alla möbler här hemma. Problemet är bara att hon inte riktigt kommer ner på ett smidigt sätt ännu. Och hon är vinglig som bara den. Men det är väl bara att låta henne klättra!? Om några dagar är hon förhoppningsvis stadigare. Alla Hubbes lekar är nu också i fara. Då hon började åla så flyttade han upp på soffbordet och i soffan så att hon inte kom och förstörde, men nu hjälper det inte mera. Och hon blir sur som en simpa om hon inte klarar av att ställa sej upp där hon tänkt. Eller ifall hon inte räcks till något när hon väl kommit upp. Och sedan blir hon sur om hon inte kommer ner igen. Så ni kan ju tänka er hur trevligt och avslappnande det är att vara mammaledig just nu. Hon måste till och med följa med mej in på toan eftersom jag annars är rädd att hon skadar sej.

Jag kan inte minnas att det var så här med Hubbe!? Han lärde sej både åla och krypa lite tidigare, så kanske han var mer ett steg i taget istället för allt på en gång. För Lillasyster har det gått så snabbt nu plötsligt. För en dryg månad sedan kunde hon ju inte ens dra sej framåt! Och nu är hon överallt. Det blir spännande att se när hon kommer börja gå. Fortsätter hon utvecklingen i samma takt så kanske till sin ettårsdag? 

image30Min prima ballerina står och vinglar på tåspetsarna. Hjälmen har flugit av och hjälper inte längre så bra... 

Kommentarer

 • mariia 24/03/2016 9:06am (8 år sen)

  Vi hade samma sak, hon steg upp vi 6 mån struntade att krypa utan började nästan gå direkt. Vi hade hjälm på huvudet och lämnade henne inte ensam en sekund. Men hon började gå ganska snabbt så tyckte att det gick fort över.

  • Hanna Stigzelius 24/03/2016 9:43am (8 år sen)

   Ja hon blir nog stadigare för varje dag som går! Så kanske hon börjar gå snabbt efter det här också :) 6 mån är ju jättetidigt. Jag är glad att hon är redan nästan 10. Känns som att hon nästan förstås nej och försiktigt redan, haha!

 • Christa 24/03/2016 3:22pm (8 år sen)

  Vår mulla började stå för en månad sen då han blev 7månader, tyvärr har han inte ännu heller hittat på hur man kommer tryggt ner, han bara släpper taget och hoppas på att någon tar fast honom.... Jag hoppades också på att han skulle vid det här laget redan komma tryggt ner på rumpan :D

  • Hanna Stigzelius 25/03/2016 3:02pm (8 år sen)

   Här börjar det redan lätta lite tycker jag :) Hon kom ner idag så fint på rumpan. Fast hon är ju också nästan 10 mån och inte bara 7. Tror det har stor skillnad!

Skriv en kommentar