headersevendayssvartvitrosa2

Lillasysters treårskalas

Skrivet av Hanna Stigzelius 03.06.2018 | 1 Kommentarer

Igår firade vi vår nyblivna treåring med stort släktkalas. Fröken var mycket nöjd med uppmärksamheten och alla fina presenterna. Och jag var nöjd över att det överhuvudtaget blev några kakor att servera. Bara ett par timmar innan kalaset var det nämligen allt annat än lugnt och harmoniskt i vårt kök... 

Lillasyster hade önskat sej Frozen-tema på kalaset. Och som alltid kan jag inte annat än att gå all in, med båda pynt och bakverk. Nästa år skall jag dock inte baka några fancyga kakor själv. Det har jag nu lovat mej själv. Nån enkel kladdkaka på sin höjd. Men aldrig mera fyllkakor med tema! Det är inte värt alla nerver det kostar!
1emelieskalasSpänd liten kalasfröken väntar på gästerna. Det första hon frågade lite före åtta på morgonen då hon vaknade var: När kommer gästerna. Så det hade varit en lååång väntan!

1emelieskalas1Nära på nervsammanbrott ett par timmar tidigare, men jag klarade det! Familjen gjorde det enda kloka och höll sej borta när jag stressade här hemma. 

1emelieskalas2Vimplarna fyndade jag på vår s-butik för -30% för några veckor sedan! Och syrenerna knipsade jag från husbolagets buske.. Det matchade ju perfekt med temat. Och så doftar de så gott!

1emelieskalas3

Det bjöds på elsakaka, morotskaka med frostning och chocolate chip cookies. Kakorna höll på att bli min död. Tror faktiskt deras öde måste få ett eget inlägg...

1emelieskalas4Men det blev ju bra till slut! Och min Mamma hämtade med sej de vackraste pionerna!!

1emelieskalas7Jaa måå hon leeeva! I ny Frozen-lippis som hon fått i present. 

maddeojagEfter att alla andra kalasgäster åkt hem blev ännu Fille och Madde hos oss på grillmiddag och skumppa. Just vad jag behövde efter en lite småstressig kalasfixardag!

Kommentarer

  • Sandra Neuman 04/06/2018 11:01am (12 månader sen)

    Jag kunde inte visa tårtan för min dotter i rädslan över att jag skulle hamna på att göra en sån till hennes födelsedag i september. Man ska liksom inte underskatta minnet hos de små ;D

    • Hanna Stigzelius 04/06/2018 2:55pm (12 månader sen)

      Haha! Jo jag kan nog inte rekommendera någon att gå igenom ett dylikt projekt. Det var inte roligt. Och mina barn har också hästminne, så jag förstår precis din rädsla!

Skriv en kommentar