headersevendayssvartvitrosa2

Lite nytt i barnens rum

Skrivet av Hanna Stigzelius 21.02.2017 | 7 Kommentarer

Det har kommit upp lite nytt i barnens rum. Sakta men säkert tar sej rummet. Ännu känns det inte helt hundra. Jag vet inte vad det riktigt är som jag inte är helt nöjd med. Kanske är det ännu lite för rörigt och mycket olika grejer?! Eller så är det för vitt på väggarna. Kanske är det en tapet som saknas? Eller en ny matta? Men med tanke på budget och effort så är jag i alla fall nöjd. Och barnen trivs, det är det viktigaste. Och jag älskar att fixa och fundera i det här rummet. Ochpynja med olika DIY projekt till rummet. Så här såg det ut idag. Ljuset var fantastiskt tack vare solen. Men nästan lite för ljust för att ta bilder! Jag visste inte ens att man kunde ha sådana problem...

barnrumVälkommen in till barnens eget krypin.

barnrum1En hel del ny förvaring till Lundia-hyllan jag målade om i somras. Lego-låda, och paffaskar. Ja inbillar mej att det nu blir ordning och reda bland alla leksaker tack vare de här...

barnrum2Fin förvaring, som man kan leka med på samma gång! Månlampan har jag pysslat av paff, dc-fix och en ljusgirlang.

barnrum3Jag kunde inte motstå pandahuvudet från H&M:s nya vårkollektion. Så sött!

barnrum4Jag tycker hela rummet blev så mycket mer harmoniskt sedan fönsterkarmarna blev vita! Här ser man hur de såg ut innan. Jag har alltså tejpat dem med vit dc-fix plast. 

barnrum5Docksängen är ett ommålat loppisfynd som jag sytt nytt täcke till. Stolen har Lillasyster fått av sina gudföräldrar i ettårsgåva. 

barnrum6Rätt så fint nog, men något kanske saknas?! Eller är det för mycket?! Jag är inte riktigt säker... Och här skiner solen nästan föör mycket! Om det nu är möjligt...

Kommentarer

 • Anna 21/02/2017 9:07pm (6 år sen)

  Mycket fint :) är "tallrikshyllan"/bokhyllan från ikea lr var har du hittat den? Skulle vilja ha en likadan att lägga barnböcker i..

 • Winter 21/02/2017 11:12pm (6 år sen)

  Rummet är jättefint! Jag tänker att det är ganska dämpade färger för ett barnrum. Ser Babar-tavlan och tänker att kanske något gult? Måla en gul sol ovanför sängen! Eller gula stora kuddar på golvet?

  • Hanna Stigzelius 22/02/2017 8:46am (6 år sen)

   Jag älskar att det är lite dämpade färger, eftersom leksakerna ändå är i alla regnbågens färger så gillar jag att basen är netural. Det är med flit jag valt mycket vitt och ljust grått :) Och gult skulle bli för mycket för mej. Men en tapet kanske skulle liva upp det lite i alla fall?!

 • Josefine 22/02/2017 7:54am (6 år sen)

  Varifrån är de gråa "portföljerna" som låg tre ovanpå varann? : )

  • Hanna Stigzelius 22/02/2017 8:45am (6 år sen)

   Från Jollyroom!

 • Sandra 22/02/2017 9:19am (6 år sen)

  Fint tycker jag! Såg framför mig en knallgul matta eller nån annan kraftig färg som kontrast? Hade passat perfekt!

  • Hanna Stigzelius 22/02/2017 9:28am (6 år sen)

   Tack! Hm, du är nu andra som kommenterar att det skulle behövas mer färg, och just gult!? Kanske ni har rätt... Fastän jag känner att jag är lite rädd för färg känner jag...

   • Sandra 22/02/2017 11:17am (6 år sen)

    Aj sidu bara! Ja, jag är också lite färgrädd! Men fick en såå bra bild i huvudet. Eller typ gula vimplar nånstans?! Easy start? ;)

 • Julia 22/02/2017 12:04pm (6 år sen)

  Jätte fint! Jag gillar ju vitt, fast är också en fan av gult. Men just gult känns inte helt Hanna, haha! Kanske pyssla lite färg på rislampan? Jag funderar själv på hur jag ska få mer neutralt i barnrummet i stan...

  • Hanna Stigzelius 22/02/2017 12:30pm (6 år sen)

   Nej gult känns inte helt rätt, haha. Jag tror att en fin rätt neutral tapeet skulle göra sej här. Och en ny matta. Men vet bara inte om budgeten och tiden riktigt tillåter... Kanske om några år?!

   • Julia 22/02/2017 1:14pm (6 år sen)

    Yup. Jag väntar på att det blir våningssäng så får man plats att ändra om lite. Men det väntar också €€€

 • Sofia 22/02/2017 1:18pm (6 år sen)

  Jag gillar bäst hörnet med babar tavlan och tipin. Där funkar färgerna bra tycker jag. Men det kan ha att göra med att jag inte är nåt stort fan av blått efter att ha fått en överdos av det i mitt flickrum för 20 år sedan... Men jag håller med om att typ gula/röda/orange vimplar någonstans kunde vara fint och enkelt att fixa. Eller någon färgklick i bokhyllan kanske? Lådorna och askarna är jätte fina, men de smälter in lite i allt annat då både golv och väggar är vita/gråa.

  Men det är svårt det där. Borde själv ta tag i barnrummet någon dag. I vårt känner jag att det är lite för mycket färg... ;)

 • Titi 23/02/2017 12:22pm (6 år sen)

  Jag är också inne på den gula linjen ? Kanske för att vi har just de (vit, ljusblå, grå, gul, svarta detaljet) färgerna i pojkens rum. Tycker det är harmoniskt, men också lekfullt. Snyggt enligt mig! Gillar också de svarta detaljerna i ert barnrum ?

Skriv en kommentar