headersevendayssvartvitrosa2

Livet! Jag hinner liksom inte riktigt med just nu.

Skrivet av Hanna Stigzelius 29.05.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Jag har så många blogginlägg i huvudet. Det finns ju så mycket som jag skulle skriva om. Om Lillasyster som blev tre år igår. Och om vårt veckoslut i skärgården. Om hur det här vädret ger mej sån energi. Om skönhetsideal och komplex. Om att kemikaliebanta och hitta bra ekologisk hudvård. Om mina bästa brunchtips. Om att besöka sommar-Helsginfors med barn. Om vår kommande köksrenovering. Om balans i vardagen och hur sjukt svårt det är att räcka till. Om matkrångel och vårt besök till näringsterapeuten. Om 

Men istället för att blogga om allt det där, så tänker jag nu pusta ut lite. Vi hade ex tempore playdate idag efter dagis. Sju barn hos oss. Det gick så hårt att jag glömde halloumin på grillen så den blev svart. Så nu känner jag att min hjärna inte riktigt klarar av att formulera nåt mer än det här. Ett litet hej mitt i livet liksom. Kanske det lugnar ner sej så småningom?! Eller så fortsätter det så här hårt hela sommaren. Inte mej emot egentligen. Just nu känns det som att jag har all energi i världen! Skulle jag inte ha varit och sprungit ren imorse kanske jag skulle bege mej ut igen. Men bloggen blir kanske lite lidande. Vi kan väl kalla det sommartakt?!

8463b92b 6c61 4930 9eee 64ee905456daHubbe och jag på en klippa i söndags. Ni kan väl gissa att vi inte hade någon större lust att komma in till stan?! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar