headersevendayssvartvitrosa2

Ljuvliga sommardagar på holmen

Skrivet av Hanna Stigzelius 04.06.2018 | 0 Kommentarer

Sista majveckoslutet spenderade barnen och jag på svärisarnas holme i skärgården. En holme som är som en liten del av paradiset. Sommarvädret som majmånad bjöd på var ju också utom denna värld. Det var redan 17 grader i havet! Kom det ens upp till sjutton grader alls förra sommaren?! Jag lyckades verkligen varva ner och vara i nuet. Övade andningsövningar och mindfulnesstömning av huvudet flera gånger under veckoslutet. Så otroligt skönt.

Och lyxigt för både barnen och mej att bli serverade Svärfars goda mat och få lek- och pratsällskap. Vi hade inte riktigt någon lust att åka tillbaks till stan på söndagkväll. Tänk om man skulle få spendera hela sommaren där ute istället för i airkonditonerad kontorslokal på jobbet...

1soloStörsta delen av dagarna spenderades på stranden. Helt ljuvligt. 

1solo1Borgen måste förstås också inspekteras efter vintern. 

1solo2Och så gick vi runt holmen och plockade skräp som flutit iland under vintern. Men faktiskt så hittade vi inte hemskt mycket! Bra tecken. Vi hittade destu fler fågelbon och blev lika skrämda varje gång det flög upp en ejder rakt framför en. 

1solo3Barnens favorit, lekstugan. Vi flyttade ut bordet och lekte café.

1solo4Det här är ett tips till er andra med barn i samma ålder. Pinne och snöre så kan man leka med båten i havet utan att själv bli våt!

1solo5Vi åt alla måltider ute! Förra året var det för kallt för det. Nu var det redan hett i maj. Jag älskar den här sommaren!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar