headersevendayssvartvitrosa2

Loppisbord på Nella&Nuttu

Skrivet av Hanna Stigzelius 27.09.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Pust! Idag har jag rensat i barnkläderna minsann. Ikväll började nämligen mitt Nella&Nuttu loppisbord för en vecka framåt. Så jag har gått igenom så gott som allt som blivit för smått här hemma. Allt från bebiskläder till Hubbes försmå dagiskläder. Och nog blev bordet fullt alltid. Allt rymdes inte ens, så jag måste nog gå och fylla på under veckan. 

Det är så typiskt mej att hålla på att stressa sista dagen. Jag bokade alltså bordet i slutet på augusti för att jag skulle ha gott om tid att gå igenom allt och prissätta i lugn och ro. Jag vet ju att sånt här alltid tar mycket längre tid än vad man tror. Och ändå lämnar jag det till sista dagen, igen. Nå, jag fick det gjort i tid. Men något annat har jag inte gjort idag. Och Lillasyster har nog inte tyckt att Mamma varit något vidare sällskap idag heller... 

Om ni vill fynda barnkläder (pojkkläder stl. 50-86 och flickkläder 50-68), så skall ni kolla in bord nr: 16 på Nella&Nuttu i Olars. Allt i gott skick och till låga priser! Mycket Mayoral, Name it, Baby Benetton, Pop och Lindex bland annat. 

loppisDet blev totalt två och en halv ikeakass med barnkläder som jag förde dit. 

loppis1Dagens projekt! Pust...

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar