headersevendayssvartvitrosa2

Lördag

Skrivet av Hanna Stigzelius 02.04.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Bra lördag idag. Vädret gör så mycket. Och så fick vi sovmorgon till kvart över åtta. Lillasyster har förresten sovit fyra hela nätter i sträck nu. Eller hon har kanske vaknat till, men somnat om själv eller väldigt snabbt. Så skönt! Idag har vi inlett säsongen på bakgården på allvar. Kaffe i solen. Grillkorv till lunch. Händer utan vantar. Lite krångligt är det ännu att var ute med Lillasyster. Hon är så pass mycket klumpigare med alla ytterkläderna än vad hon är inne. Och så stoppar hon ju alla småstenar och löv etc i munnen! Men i sittstolen gick det bra. Och Hubbe älskar att vara ute. Helst skulle han vara ute hela dagen. Så skönt med egen gård. Det är nu som radhuslivet ger avkastning på allvar!

På eftermiddagen var det sedan dags för dop. Gudsonens lillasyster fick sitt namn. Fin ceremoni, god mat och barnen betedde sej någorlunda. Gudsonen och Hubbe leker så fint redan. Och snart gör småsystrarna det också. Vänner med barn i samma ålder är en sån rikedom. 

Maken blev kvar i stan när jag körde hem med barnen. Skönt med tv:n för mej själv. Efter allt holligång på kalaset så somnade dessutom barnen som små ljus. Jag har ett glas amarone framför mej (OBS! öppnade inte en flaska själv i min ensamhet utan det fanns kvar från den vi öppnade till fredagsmiddagen igår!). Nu skall jag bara bestämma mej för om det blir oitnb eller någon film...

lordagFörst var hon urlycklig över att vara ute. Sen insåg hon att det är lite otympligare att röra sej i halare och att vantar är dumma... Annars var det härligt att inleda dagen ute på egen gård!

lordag0Dagens dopfestföremål betedde sej exemplariskt. 

lordag1Tänk att leksaker hemma hos någon annan kan vara sååå mycket intressantare än vad de är hemma hos en själv?!

lordag2Kransekake! Kanske den finaste kaken som finns?! Halv norskt dop så då måste ju en sådan här finnas på dessertbordet.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar