headersevendayssvartvitrosa2

Lucka 1: Adventkalender med paket

Skrivet av Hanna Stigzelius 01.12.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

lucka1

Första december. Dagen i alla fall mina barn väntat på sedan dagen vi för två veckor sedan köpte deras julkalendrar (lego för bägge). Och dagen för första luckan i bloggjulkalendern 2019. På insta har jag emellanåt förfasats och fascinerats av folk som orkar fixa har paketkalendrar till sina barn. 24 paket liksom! Och för mej som har två barn skulle det ju bli 48 paket. Att köpa 48 små grejer och dessutom paketera in dem. Nej, aldrig i livet. Men adventspaketkalender, det gillar jag. Ett paket per advent, totalt åtta stycken till mina två barn. Det känns betydligt rimligare.

Så adventskalenderns första lucka får prydas av årets variant på vår adventskalender. Jag körde enkelt och paketerade in klapparna i vanligt julpapper och hängde upp dem med sidenband i vår stringhylla i köket. Dekorativt på samma gång. Innehållet i årets paket kommer från min nya favoritbutik, Systrarna Grene, som hittas i Ainoa i Hagalund. Prisvärda superfina små grejer. Och i alla fall första luckan fick tummen upp av barnen. Den öppnades givetvis direkt då de vaknade i morse. Hur skall man nu orka vänta en hel vecka till andra advent och paket nr 2?

bloggminskadeDSC01876Åtta paket går an. Fyrtioåtta går inte.bloggminskadeDSC01883Pappret är från ifjol, men jag gillar det mycket. Just den här stilen på julpaketen tilltalar mej, enkelt skall det vara!
bloggminskadeDSC01727Paketinnehåll....bloggminskadeDSC01731 tileI dagens paket hittades glittersnöglobarna och yoyos. Supersöta och fina.bloggminskadeDSC01733 tileI kommande veckors paket kommer de hittas målarböcker, spel och annat smått och gott...bloggminskadeDSC01735Jag är svag för pastellig gullig design. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar