headersevendayssvartvitrosa2

Lucka 18: Tomtar av äggkartonger

Skrivet av Hanna Stigzelius 19.12.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

lucka18Oj då, ännu en försenad lucka. Sorry! Denna gång skyller jag på att Maken igen var bortrest och att jag själv var borta en kväll då också mitt jobb firade julfest. Men jag får väl bara blogga i kapp då. För innehållet i dagens lucka kan jag inte heller ta någon som helst ära. Det kan däremot min förstfödde göra. Samt pedagogerna på förskolan. Och igen blir det ett pyssel av återvinningsmaterial, nästan som det varit ett litet tema detta år. Antingen pyssel av återvända grejer eller återvända pyssel från tidigare bloggjulkalendrar....

Till (går)dagens pyssel behöver du: En tom äggkartong. flirtkulor, rött papper och röd hobby målfärg. Resten tror jag ni kan lista ut genom att kolla på de här bilderna. Visst är de sympatiska?! 

bloggminskadeDSC01945Klipp ut några av mellanrummen vid äggkartongen och måla dem röda. Klipp av toppen, limma fast flirtkulor på kropparna. Gör små strutar i röd kartong och limma fast även dem. Vill du ha långhåriga tomtar funkar lite garn utmärkt.bloggminskadeDSC01952Rita ansikten på tomtarna och du är klar.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar