headersevendayssvartvitrosa2

Lucka 4: Superenkla julkort

Skrivet av Hanna Stigzelius 04.12.2017 | 2 Kommentarer

Kategorier:

4Man behöver inte vara någon pysselguru eller scrapbookmästare för att kunna pyssla egna fina julkort. Med bara garn och mönstrat eller glittrigt papper kan man fixa tre olika väldigt enkla kort som ändå blir fina. De här klarar även barne av att klistra! I synnerhet om du hjälper till och gör modeller. Jag använder mej alltid av scrapbooklim (sånt här! OBS Adlink) som man stryker på med en roller, det är så mycket enkare än att kläta med "riktigt" lim. 

4julkortJulkulor, paket och en gran. Enklare kan det knappast bli?! Om man inte har pysselpapper hemma kan man tex använda sej av paketpapper.

4julkort1Jag tycker själv om att få egenpysslade kort till jul. Det känns fint att någon satt tid på att pyssla något till just mej. Mer värt än ett köpekort alla gånger. 

 4julkort2

Ännu har du bra med tid på att pyssla kort. Om jag minns rätt är det först om tio dagar som korten senast skall ha hamnat i postlådan!

Kommentarer

  • Kitty 07/12/2017 12:16pm (5 år sen)

    Enkelt är många gånger snyggast!

  • Liselotte 11/12/2017 8:47pm (5 år sen)

    Jag ska göra nån julkort med foto av barn, till mormor och farmor. Men sen ska jag också använda dina ideér. Så enkla och snygga kort! :) Ha en bra jultid.

Skriv en kommentar