headersevendayssvartvitrosa2

Lucka 5: En presentask av en toarulle

Skrivet av Hanna Stigzelius 05.12.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

julkalendern5

Redan fem dagar in i december! Hög tid att börja fundera på julklapparna om du inte redan har gjort det. Eller om på det som är ännu roligare?! Paketeringen. Av en toarulle går det faktiskt utmärkt att pyssla en liten fin presentask. Presentasken kan sen fyllas med nåt litet trevligt, kanske ett smycke?! Eller varför inte gå all in angående ekologiskheten och ge bort en upplevelse. Ett litet presentkort med vilket du bjuder Mamma på bio eller Pappa på champagnetasting till exempel. För visst är en presentask roligare förpackning än bara ett kuvert?!

presentask av toarullePlatta till rullen så den blir platt. Ta något vassare föremål (jag använde ett hårspänne) och rista in två halvmånar vid kanterna. Gör lika dant på andra sidan. 

presentask av toarulle1Vik ner kanterna enligt din inristning. 

presentask av toarulle2För att piffa till det hela så det blir mindre paff-aktigt kan du ännu pynta paketet med silverpenna. Jag ritade stjärnor på mitt paket.

presentask av toarulle3Ett rött sidenband gör också att man knappt kan ana att det här varit en toapappersrulle från första början!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar