headersevendayssvartvitrosa2

Lundiahylla till barnrummet

Skrivet av Hanna Stigzelius 15.06.2016 | 0 Kommentarer

För en tid sedan flyttade svärfars jobb och de hade en massa överlopps lundiahyllor som de ville bli av med. Vi nappade på erbjudandet och fick hem några classic-hyllor i träfärg, eftersom vi tänkte att de skulle kunna passa i barnrummet. Sen dess har de väntat i vår källare på att det det stora skrivbordet skulle bäras ner från rummet först. På Lillasysters kalas försvann äntligen bordet. Och förra veckan tog min otålighet över och jag släpade upp en hylla på prov som jag byggde ihop.

Den skall absolut målas vit  innan den får sin slutliga plats. Men jag ville bara bygga ihop och se hur det kommer att bli. Och jag tror det kommer bli bra! Ett till hyllplan skall nog in. Och dockhuset måste högre upp, för nu räcktes Lillasyster till de farliga små sakerna. Men jag tycker man redan kan se att den passar in. På den översta hyllan skulle det passa med en jordglob kanske? Eller en fin kaninlampa? Alla fina träleksaker får komma fram i hyllan. Och böcker förstås. Fina förvaringslådor vill jag också ha. Eller kanske lundias egna dörrsystem?

lundiaTesting testing. Ny hylla på rätt plats men med fel antal hyllor och helt fel färg!

lundia1 horz

Den är just perfekt storlek! Och sen ifall vi vill dela av rummet så svänger vi bara ut hyllan från väggen och skaffar en vit lundiaskiva att sätta bakom hyllan som avskärmare. 

Lundia2Lundia är nog sån 80-tals klassiker! Men väldigt bra och stilrena möbler. Och den här kommer bli helt perfekt med lite färg och mer piff.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar