headersevendayssvartvitrosa2

Mål och drömmar

Skrivet av Hanna Stigzelius 01.09.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Nåja, nu har jag då tagit tag i de snurriga tankarna. Jag köpte en billig, men fin, anteckningsbok på Tiger och nu håller jag som bäst på att fylla den med mina mål och drömmar. I nyaste Mama-tidningen fanns det också, lämligt nog, just en artikel om personlig utveckling och hur man skall gå till väga då man skriver ner sina mål. En moodboard håller jag också på med. Jag har också delat in livet i flera olika underkategorier, funderat på hur det är just nu. Gett skolvitsord till de olika kategorierna och funderat på vilka kategorier som inte fungerar och varför. 

Alla kategorier skall också få egna mål och visioner. Nu till en början tänker jag bara låta allt snurra fritt och högt. Och så sakta men säkert försöker jag konkretisera lite. Dela upp målen i etapper. Se vad som kan göras snabbt och vad som kommer ta längre tid. Och det känns bra måste jag säga. Bra att försöka få ner lite till pappers och inte bara gå omkring och fundera och bli helt snurrig på kuppen. 

Och jag tänker inte ta någon stress över det här. Det här är bara ett verktyg för att försöka få reda på lite hur jag ser på saker och ting. Försöka få någon struktur i drömmarna. Om man inte har ett mål nerskrivet är det ju ganska så svårt att nå det, eller hur. Få se vad allt det här kommer att leda till om ett år?! Men något bra blir det garanterat.

malMin fina anteckningsbok för drömmar och mål.

mal1Hm. Vad vill jag? Vad ger mej energi? Vad är jag mindre nöjd med?

mal3Moodboard in the making!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar