Matförgiftad!

fredag 29 juni 2018 - 13:35 | 1 Kommentarer

Fy vilket dygn jag haft! Gårdagen började helt vanligt. Jag jobbade och mådde hur bra som helst. Lunchade i vår personalmatsal med en kollega. Och plötsligt två timmar senare, out of the blue, börjar jag må helt extremt illa. Spyr två gånger på jobbet. Sedan försöker jag köra hem. Måste två gånger stanna på vägen för att jag mår så illa. Väl hemma spyr jag igen, galla den här gången. Och hela gårdagskvällen kan jag bara ligga ner eller springa på toa. Inte ens vatten hölls i förrän framåt kvällen. Inte kiva alltså! 

Idag morse kändes det lite bättre, men fortfarande känner jag ett svagt illamående och svaghet. Lunch har jag just ätit. Så nu hoppas jag att det skall börja vända. Det var meningen att jag skulle ha kört ut till skärgården ännu ikväll. Men jag känner mej nog inte riktigt i skick för att köra flera timmar själv. Så tror jag stiger upp tidigt imorgon och kör ut då istället.

Extra typiskt att bli matförgiftad just igår dessutom. Vi hade inbokat skumppakväll med två väninnor jag inte sett på evigheter. Och kvällen var inbokad sedan en dryg månad tillbaks. När jag började må illa försökte jag faktiskt ignorera det för jag ville så att kvällen skulle bli av. Nåh, det kommer väl fler möjligheter. Men så typiskt alltså. Nu när jag inte ens hade några barn hemma som kunde ha blivit sjuka och ställt till det, så går man och blir sjuk själv. 

1bloggblommorJag gissar att ni inte vill se bild på mycket sliten illamående bloggerska. Så istället blir det en bild på vackra syrener som vi hade inne för någon månad sedan. 

 

1

Kommentarer

  • Malin

    30.06.2018 10:27 (8 månader sen)

    Usch, det där är så jobbigt! Paniken i bilen hem... Nej huvva. Hoppas du mår bättre idag. Har du nån teori om vad du åt som var dåligt?


Skriv kommentar