headersevendayssvartvitrosa2

Mer hemmafix

Skrivet av Hanna Stigzelius 16.05.2016 | 1 Kommentarer

Jag har fastnat i ett fixa-hemma-mode helt klart. Idag har jag flyttat malm-byråer från barens rum till vårt sovrum och fortsatt fundera på barnrummet. Tror nog vi behåller den stora lekytan och delar rummet, med hylla eller vägg, först senare. Jag hängde om lite tavlor också. Fast spikade inte upp några nya spikar så de hänger nog inte riktigt som de skall hänga ännu. Flyttar mera runt bara för att se hur det kan bli. Tror nog det kommer bli riktigt fint,  och fungerande. För även om det är kiva att det ser mysigt ut så är ändå det viktigaste att barnen trivs och kan leka. Jag är ivrig att ta tag i målandet av lundiahyllan nu. Så att rummet skall bli klart. Det skulle ju vara bra om jag skulle hinna innan Lillasysters ett års kalas om två veckor?! Men det kan bli lite tajt. 

Lite leksaker vill jag också städa undan. Som det är nu har vi för mycket. Barnen hinner inte leka med alla. Eller ser inte ens dem för de är en massa andra i vägen. Jag tänkte ställa bort en eller två lådor i källaren och sen kan man byta om några månader. Så känns det som nya leksaker sen! Och nånting kanske städas bort för gott....

barnrum horzLillasysters säng flyttades in i det ena hörnet, det som är direkt till höger då man kommer in i rummet. Och Hubbes säng är i det andra hörnet. Jag printade ut två posters och testhängde dem på väggen med lite tejp. Bokstavsbannern har jag gjort själv. Klicka här för instruktioner. 

barnrum3 horzLite mer detaljer. Bokhyllan, som egentligen är en tallrikshylla från Ikea. Och min gamla gunghäst som fått sej en omgång grå kalkfärg under veckoslutet. Tygvimpeln är också ett av mina diy-projekt. 

Kommentarer

  • sandra 16/05/2016 4:56pm (7 år sen)

    Härlig färg på gunghästen! Är det månne paris grey? Tänkte mig den nyansen till några projekt och funderar på hur den är in real life ?

    • Hanna Stigzelius 16/05/2016 9:59pm (7 år sen)

      Ja! Det är just paris grey. Härlig nyans i mitt tycke. Perfekt grå! Inte lila, beige eller nåt annat utan bara matt fin grå :)

Skriv en kommentar