headersevendayssvartvitrosa2

Mer svar

Skrivet av Hanna Stigzelius 18.06.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Här kommer ännu fler svar från frågestunden. De här är svar på de frågorna som jag känner att inte kräver ett helt inlägg per svar. De som ännu blev obesvarade är nog på kommande, men de får egna inlägg senare!

Känner du dig klar med två barn eller skulle du vilja ha flera?
Man skall aldrig säga aldrig. Jag känner att jag är väldigt klar för tillfället. Saknar inte en spädis i vår redan nu intensiva vardag liksom. Men å andra sidan känner jag att jag nog kanske vill ha en bebis till en dag. Bara inte idag. Kanske om 3-4år?! När Hubbe och Lillasyster är lite större och mer självgående. En liten sladdis för att göra det hela en sista gång med känsla liksom. Det känns dock som att det logiska och ekonomiskt fiffiga skulle vara att stanna vid två barn. Men men, the heart wants what the heart wants, och inte är det alltid logik som gäller då. Både Maken och jag kommer från familjer med fler än två barn, det tror jag också påverkar stort här. Men sen kan man ju inte heller ta det för givet att man kan få glädjen att ens kunna bli gravid en tredje gång, även fast det gått lätt hittills. Just nu planerar jag dock definitivt inte att bli gravid!

Hur tror du att ditt liv ser ut om 5 år?
Ja, det beror väl på hur det går med den där eventuella trean då?! Antingen är jag kanske hemma igen. Eller så jobbar jag på nåt spännande jobb. 

Det här är värsta nördfrågan men jag är nyfiken på om du ännu spelar Pokémon Go? På vilken level och hur många har du i din pokédex? Ekenäs är ett ypperligt resmål för pokémonjakt, se det som ett tips :) Jag kämpar för tillfället med att komma till level 30, ca 30 000 xp kvar...
Jag har inte spelat nu på typ två månader. Tappade helt gnistan efter att Maken var Pappaledig och spelade så mycket att han gick om mej i hästlängder. Sen var det inte lika roligt längre. Jag kom inte fatt fastän hur jag än försökte. Och han har bara sån tur hela tiden med alla ägg och allt. Så jag gav lite upp. Nu verkar det dock komma nya uppdateringar igen så kanske jag borde ge spelandet ett sista försök?! Jag är just nu på level 26 och har 192 st pokemons

Min favoritfråga till andra tvåbarnsföräldrar: Hur kommer barnen överens just nu? Vad gillar de att sysselsätta sig med tillsammans?
Det varierar storligen från dag till dag. De senaste veckorna har det kanske varit lite mer gnabb än vanligt?! Kanske för att de börjat leka mer tillsammans också. Men ju mer Lillasyster pratar destu bättre går det tycker jag. Även om hon nog kan vara en sån typisk lillasyster om hon sätter den sidan till, överdriver och spelar för att skuldsätta storebror... Som kan vara en riktigt typisk storebror han med, bossar, bestämmer och kör med Lillasyster! De leker ibland fantasilekar tillsammans, leker i lekköket, i en koja eller med duplon. Ofta måste jag nog finnas ganska nära och lite lotsa och guida för att det skall fungera alldeles smärtfritt. Lillasyster vill allt som oftast göra exakt samma som Hubbe gör, så ibland går han upp ensam för att få leka ifred. Båda tycker också om att rita eller modellera tillsammans. Ofta leker de också tillsammans men mer bredvid varandra än med varandra. Men allt som funkar är hemåt tycker jag, och jag försöker uppmuntra fina lekar så mycet jag bara kan.

bloggenkaffepausBonussvar: Sånt jag tycker extra mycket om, kaffepauser och lugna stunder samt vackra små blommor.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar