headersevendayssvartvitrosa2

Mer vändagspyssel

Skrivet av Hanna Stigzelius 14.02.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Vi gjorde även ett annat sorts kort till vändagen igår. Eller vadå vi, jag gjorde det. Min tanke var att det var barnen som skulle pyssla även detta, men i det här skedet så ville de hellre pyssla eget än mina idéer. Så jag fick pyssla själv. Men jag tänkte dela med mej av pysslet i alla fall eftersom det var kul och lätt och kanske någon annan har barn som är mer mottagbara för instruktioner än vad jag har. Det här är nämligen perfekt pyssel för småbarn! Och kanske vi tar ett nytt försök nästa år?!

Du behöver kort, ett utklippt hjärta, washitejp, hobbymålfärg och piprensare. Tejpa fast hjärtat på ditt kort med washitejp. Gör en liten pensel av piprensaren genom att vända ändan. Doppa i färg och dutta längs med kanterna på hjärtat. Jag använde två olika färger för ännu bättr effekt. Låt torka och ta sedan loss hjärtat. Tadaa! Klart kort. Om man vill kan man ännu skriva "Glad Vändag" inuti hjärtat. 

1allaFärg, piprensarduttarpensel och kortbas. 

1alla1Duttelidutt.

1alla3Är ni säkra att ni inte vill dutta?! Jo vi e säkra mamma, vi vill klotta med tuscherna (Lillasyster) och pyssla en buss istället (Hubbe).

1alla4Sen är det bara att vänta så färgen torkar innan man tar loss hjärtat. 

 1alla5

 Klart att ges till någon kär <3

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar