headersevendayssvartvitrosa2

Midsommarhelgen som var och nu ensam i stan

Skrivet av Hanna Stigzelius 26.06.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hej hej! Jag skulle blogga ren på söndag, men så orkade jag bara inte efter den lång hemkörningen från holmen. Så jag tänkte att jag bloggar på måndag. Men så igår så kom jag hem så sent och datorn ville uppdatera sej och ja, det blev inget bloggande. Men nu så! Nu skall jag blogga. Jag borde ju logiskt sett ha all tid i världen, eftersom jag är ENSAM i stan. Maken och barnen blev kvar i skärgården eftersom de redan har semester. Men tydligen tar det mycket tid att jobba, förbereda och instruera köksremppa samt umgås med andra nära och kära om kvällarna. 

Först lite kort om vår midsommar. Den höll, som vanligt på att gå lite snett till en början! Först fick Hubbe feber på torsdag dag på dagis. Men vi beslöt ändå för att åka ut. Sen hade akkun i båten dött och båten ville inte starta. Som tur hade Maken råka köpa en extra akku, som egentligen skulle installeras i lilla båten på holmen, som funkade! Och båten startade efter någon halvtimmes mixtrande. Puh! Seeent på torsdag var vi ute. På fredag var det regn och storm. Men varmt och skönt inomhus. På lördag söndag var vädret sen bättre, även om luften ännu var lite kall. Vi har spelat spel, ätit gott, badat bastu och annat skärgårdsaktigt. En midsommar just i min smak. 

midsommarbloggenJag hittade till och med blommor! Men inga kransar i håret i år. Midsommarmaten bestod av nypotatis, sallad, gräddfilssås och mycket mumsig grillad lax. Till efterrätt hade jag fixat mina minipavlovas!

midsommarbloggen1Popcornsgrejen för brasan invigs. Men det krävs ännu lite övning för att se till att inte hälften av poppisarna bränns... Kanske man borde ha väntat på glöden?!

midsommarbloggen2En av gästerna hade med sej en radiostyrd båt!! Gissa om Hubbe var ivrig?!

midsommarbloggen3På lördag kunde vi duka lunch utomhus. Så härligt!

midsommarbloggen4Och på söndag var vädret ännu bättre.

midsommarbloggen5Där lämnade jag dem sedan. Lekandes på solvarma klippor. Sommaridyll! Medan man själv måste knega på i stan. Bara en och en halv vecka kvar så får jag också joina!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar