headersevendayssvartvitrosa2

Min Bucketlist

Skrivet av Hanna Stigzelius 28.09.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Veckans Sevvan-lista handlar om grejer man vill göra innan man dör. Bra att fundera på så här emellanåt mitt i livet tycker jag. Om man aldrig tänker på vad man ännu vill göra och planerar in det på nån vänster är det väldigt lätt att allt blir ogjort... Man vill ju inte ångra nåt på dödsbädden sen. Bäst att börja beta av listan då. 

Hit vill jag resa: Antarktis skulle vara mäktigt! En riktig paradisö typ Sechellerna vill jag också uppleva. Och New York! 
Det här vill jag äta: Mat på en tre stjärnig michelin resturang! Två stjärnors har jag testat då vi i bröllopspresent fick ett presentkort till Chez Dominique. 
En artist jag vill se live: Hm. Jag är inte så bra på konserter. Och de viktiga som jag velat se har jag redan sett (Britney, Robbie Williams och Michael Bublé). Spice Girls skulle jag gärna ha sett medan de fanns! Men det är väl lite sent nu. Eller Beyoncé skulle jag vela se! 
Det här vill jag uppleva: Jag skulle vilja åka luftballong. Tror det skulle vara härligt. 
Ett språk jag vill lära mig: Mja, jag känner att jag klarar mej tillräckligt bra på de jag kan. Fast finska skulle jag nog kunna bli ännu bättre på förstås.
En sport jag vill prova på: Jag skulle vilja bli riktigt guru på yoga eller pilates. Men det tror jag nog inte kommer att ske...  Prövat har jag ju nog redan gjort. 
Här vill jag bo: Helsingforsregionen är nog mitt hemma. Har svårt att se att jag skulle vilja bo längre tider någon annanstans. Nåt år utomlands skulle vara spännande. Men var? Och när?
Den här boken vill jag läsa: Hela tiden har jag böcker jag vill läsa! Till näst blir det nyaste Millenium-boken. Och därefter den nya Rudberg. 
En kraftansträngning jag vill klara av: Ett halvmaraton skall jag nog springa ännu. Kanske redan på våren? Eller nästa höst. Jag har ju nästan sprungit ett (sprang Länsiväyläjuoksu som är 17,5km) men det var innan barnen.... Annars är ju att överleva finska vintrarna en kraftansträngning i sej!
En utmaning jag ska klara: Jag skall bli riktigt bra på mitt nya jobb. Känner att jag redan är på god väg, men har nog ännu mycket kvar. Det är små utmaningar varje dag. Spännande och lärorikt minsann!
Ett äventyr som jag vill vara med om: Jag skulle vilja hoppa fallskärm. Tror jag. Eller vågar jag verkligen? Safari i Afrika vill jag också uppleva. Kanske sen när barnen är lite äldre? Sova i tält på savannen med rytande lejon utanför. 
Det här vill jag äga: En egen sommarstuga. Det är drömmen. I skärgården skall det vara. Inte för långt från Hfors. Med bastu och möjligheter att ha gäster. 
Ett jobb jag vill prova på: En dag skall jag nog bli chef. Jag tror jag skulle kunna vara bra. Men det är verkligen inte lätt att vara chef. Så måste nog bli lite bättre överlag på allt jobbrelaterat innan jag skulle känna mej redo.
Ett mål med min hälsa: Att gå ner några kilo och få upp ett betydligt bättre flås. Orka springa 10km utan problem. Att inte vara ständigt sötsugen och ha en hälsosam relation till sötsaker. 
En person jag vill träffa: Jag har flera vänner som flyttat utomlands som jag känner att jag inte träffat på allt för länge! Om det är julkkisar som menas så skulle jag gärna träffa Kronprinsessan Vicoria, tycker hon verkar så jordnära och härlig.
En restaurang jag vill äta på: Jag har tyvärr inte så bra koll på nytt och hippt på restaurangscenen i regionen... Men Farang har jag inte ätit på ännu och det sägs vara gott. Chef et Sommelier skulle jag också gärna testa, men det är svindyrt. 
En känsla jag vill få känna: Känslan när en liten baby sparkar i ens mage är ju ganska fin.... Men nej, inga babysar nu i alla fall.  Men en dag kanske?!
Det här vill jag skapa: En trygg, fin, rolig vardag för mina fina barn. En barndom som de kan se tillbaka på senare och vara tacksamma över. En  vardag som formar dem till starka men snälla individer som tror på sej själva samtidigt som de är ödmjuka. 

IMG 0798 1Höst på vår trapp. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar