headersevendayssvartvitrosa2

Min string-pocket

Skrivet av Hanna Stigzelius 17.06.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

1bloggstringDesignklassiker, marokanskt porslin, gåvor och souvenirer. Och så en liten grönväxt. Det är vad som bor i vår hylla.

Jag fick en stringhylla i julklapp förra året. Men jag tror inte att jag visat den ordentligt på bloggen än?! Konstigt eftersom jag älskar den. Hyllan fick komma upp på vår ena köksvägg. Tycker den är så bra i köket då man då kan ha praktiskt porslin etc i hyllan. När jag ännu önskade mej en stringhylla och inte hade en, så såg jag framför mej hur jag varje vecka skulle fixa olika stilleben, byta grejer och ta shelfies till instagram. Nååå, det blev nu kanske inte riktigt så. Sanningen är att man som tvåbarnsmor inte riktigt har tid att piffa shelfies så ofta. Så det har nu varit samma koncept i hyllan sedan den kom upp i januari. Men bra så eftersom jag gillar det. Och sen när jag har mer tid så skall jag nog börja byta innehåll nu som då!

1bloggstring1

Kaj Bojesen-apan är egentligen Lillasysters, hon har fått den i dopgåva. Men vi lånar den lite tills hon fattar att lägga beslag på den själv. Grodan är inte någon dansk design precis, utan den köpte vi i Thailand när vi bodde och studerade där vintern 2009-2010. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar