Mitt i veckan mitt i livet

onsdag 7 mars 2018 - 20:05 | 0 Kommentarer

Idag har jag äntligen kännt mej lite piggare i huvudet. Har haft en mycket effektiv dag på jobbet och fått undan massor. Det känns så bra. Nu kommer jag kunna slappa på semestern nästa vecka. Svärmor hämtade barnen på dagis, som hon brukar göra nästan alla onsdagar. Det är en så stor hjälp i vardagsrumban, att ens en dag, inte behöva stressa med hämtandet. Jag kan inte ens tänka mej hur det är för familjer som inte har något stödnätverk nära. Vi har turen att ha bådas föräldrar och alla våra syskon nära. Det betyder en massa mostrar och farbröder samt mor-och farföräldrar som har lätt att vara närvarande i barnens liv och rycka ut om vi behöver det. Det finns alltid barnvakter som kan ställa upp. 

Med på semestern nästa vecka kommer också två av makens bröder plus en flickvän och mina svärföräldrar. Så vi blir sju vuxna på två barn. Sån lyx! Och eftersom jag tror att Lillasyster inte ännu är mogen för slalombacken, så känns det extra bra att vi kan turas om så alla hinner skida. Skulle vi fara bara vi lilla familjen skulle det inte på nära håll bli lika mycket skidat. Bara två dagar kvar nu. Lillasyster väntar såå på att få åka med Silja båten. Jag skall ta kvällen i akt och börja skriva packningslistor. Jag blir lätt stressad när det kommer till att åka iväg nånstans. Men att skriva listor i god tid känns som att det hjälper. Och så har jag ännu två dagar på mej att fylla på med allt jag glömmer i första omgången....

IMG 2316Dagens soffbord. Jag älskar att det är ljust när man kommer hem från jobbet numera. Men ändå är det härligt att ljusen tänds så fort det börjar skymma. 

Kategorier:

Vardagsrumba

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar