headersevendayssvartvitrosa2

Mitt nya liv började idag

Skrivet av Hanna Stigzelius 19.11.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Jag vet inte riktigt hur det har gått till. Men under det senaste året som gått har min våg på något konstigt sätt bara visat mer och mer och mer. Fastän mitt mål hela tiden varit det motsatta. Det blir väl lätt så när man har lite för lite tid för sej själv. Och för mej funkar det tyvärr så, att om jag inte motionerar så äter jag inte heller hälsosamt. Och när jag en gång är fast i sockerfällan krävs det en massa energi för att kravla sej ur den. Energi som jag inte direkt haft överlopps av heller under det senaste året... Så det har blivit som det har blivit. 

Men i födelsedagspresent fick jag ett presentkort till en PT. Och äntligen fick jag inbokat en träff med henne under veckoslutet. Vi gjorde tester och satte upp mål. Sen fick jag ett gym-program och vi gick igenom alla rörelserna. Och idag var jag för första gången på mitt nya gym. Jag tog ett testa på två månader för en månads pris nu till att börja med. Men jag måste erkänna att jag är väldigt peppad! Två gånger i veckan på gymmet är mitt mål. Det känns mer än realistiskt. Och så en springtur på ena veckoslutsdagen som komplement för att få in pulsträning. 

Gymmet jag blev medlem i är alldeles bredvid mitt jobb. Så tanken är att jag skall träna antingen före eller efter jobbet. Helst skulle jag ha valt ett gym som också skulle ha haft något ställe här nära oss, så att jag också sku ha kunna träna nån kväll, men något sånt fanns inte. Så då är det här det som logistiskt funkar bäst. Jag måste förresten erkänna att det kändes lite nervöst att stiga in på gymmet. Men sen då jag märkte att det inte alls bara fanns en massa super fit typer där som tränade. Utan de flesta var både äldre än jag och till och med i sämre form så kändes det bättre. Det enda som var lite småirriterande var att klockan sjutton tydligen är en väldigt poppis tid för att gå på gym. Vissa maskiner jag skulle ha behövt var upptagna nästan hela tiden! På onsdag skall jag gå på morgonen. Hoppas det är mindre trängsel då!


IMG 6334Den här bilden är tagit i mitt gamla liv. Då jag inte ännu var gym-medlem med eget träningsprogram framtaget av en PT. 

 

Kommentarer

  • Sandra Neuman 23/11/2018 12:56am (5 år sen)

    Heja heja! Jag skulle också vilja orka ta mig på gym ????

Skriv en kommentar