headersevendayssvartvitrosa2

Muminmammans tålamod långt borta denna måndag

Skrivet av Hanna Stigzelius 26.02.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

I vanliga fall gillar jag måndagar. Men idag morse blev allt bara fel. Det var väldigt långt ifrån Blondinbellas mysiga frukoststund minsann. Lillasyster hade sovit i bilen hem under söndagen och somnade därför först vid halv elva igår kväll. Så hon var väldigt trött och gnällig när jag väckte henne, helt förståeligt nog. Och att fylla fem år tog tydligen på krafterna. För Hubbe hade noll ork att klä på sej själv eller äta frukost. Det enda han ville var fortsätta bygga på sitt Ninjago lego. Själv var jag också trött eftersom Lillasyster hade krävt att få sova i min säng hela natten och jag själv legat och balanserat på ca 20 cm av kanten på vår säng. 

När vi väl kom fram till dagis var vi svettiga och ledsna alla tre. Inte bra start på veckan alls. Som tur hade jag inte bråttom till jobbet så jag kunde ta en långsam lämning och vi kramades lite extra med Hubbe och skildes åt som vänner. Men sen satt jag fast i den värst rusningen och det tog 45 minuter att komma till jobbet. Svårt att hålla sej på gott humör då. Men jobbdagen var åtminstone riktigt produktiv och bra. Men som alltid i slutet på månaden blir det rätt mycket och jag var hemma sent. Och så glömde jag bort att jag skulle gå på jumppa. Maken frågade lite efter åtta när jag skall fara. Och jumppan börjar åtta. Lyckat! Suck.

Ny dag nya tag imorgon. Och då jag slipper morgonrumban och behöver inte lämna på dagis. Så jag tänker smita iväg innan någon annan ens hunnit vakna. Jag älskar att komma tidigt till jobbet och få undan en massa ens innan någon annan kommit dit. Och övernattengröt med och frukost på jobbet! Det blir nog bra. Tisdag blir en bra dag. Det bestämmer jag nu. 

1blommorMan kan väl inte vara sitt bästa jag alla dagar, vare sej man är fem år eller 32...

1blommor1Vilken tur att det är en dag imorgon också. 

 

Kommentarer

  • Lotta 26/02/2018 9:54pm (5 år sen)

    Hoppas du får en bra dag imorgon!
    Du får iallafall en liten utmaning på min blogg om du vill :-)

Skriv en kommentar