headersevendayssvartvitrosa2

Nitton svar om mej

Skrivet av Hanna Stigzelius 22.10.2018 | 0 Kommentarer

Alexandra hade en kul lista på sin blogg med frågor om en själv. Och eftersom jag känner att jag vill blogga, men inte riktigt hade något att blogga om så passar det ju ypperligt att kopiera listan och svara på den. 

Hur gammal är du om fem år? Trettioåtta. Hjälp så nära 40 det är. Och jag vet ju hur snabbt fem år går...  

Din familj? Jag bor med Världens bästa barn, Hubbe och Lillasyster och Min Man diplomingenjören. När jag var liten bodde jag med min Mamma och Pappa och två små systrar, två och sju år yngre än vad jag är.

familjeportrattbloggMin finfina familj. Som inte kanske är den bästa på att posera på familjeporträtt...

Var gick du i högstadiet? I Grani. Jag har gått all min skolgång i Grani. Lågstadie, högstadie och gymnasie. 

Vilka städer har du bott i? Grankulla, Helsingfors, Esbo och Bangkok. 

Vad drömmer du om? en lottovinst på några miljoner, att vågen skulle visa 10kg mindre utan att jag behöver anstränga mej, två timmar till per dygn. 

En pryl du inte kan leva utan? Min telefon. Jag är nästan skrämmande beroende. 

En pryl du önskar du hade? En Kitchen Aid har ja drömt om i flera år. Fast å andra sidan har jag väl inte egentligen tid att baka så lika så bra att jag inte har en!

Ditt senaste inköp? Jag köpte sushi-bitar till barnen som de ska äta på dagis till lunch imorgon. Strejken gör att de inte får någon lunch där imorgon nämligen utan skall ha med sej egen lunchlåda. 

Hur går du helst klädd? På jobbet har jag helst någon enkel snygg klänning och sköna strumpisar. Eller svarta byxor, skjorta och cashemere-kofta. Hemma har jag gärna leggings och bomullsklänning. Jag hatar att frysa och älskar att vara bekväm. 

 

Vad har du för utbildning? Jag är juris magister från Helsingfors Universitet. 

Var jobbar du? Jag jobbar som kreditanalytiker på bank.

jagSkön mjuk klänning har jag gärna på mej, både på jobbet och hemma.  

Bästa TV-serien du sett? I tiderna ÄLSKADE jag O.C. Det vara bara det bästa i mitten på 2000-talet, eller typ de tre första säsongerna. Sen när Marissa dog blev det crap. Desperate Housewifes kan jag också sakna emellanåt. Gilmore Girls gör också till all time favourites. Och så är jag svag för deckare! Bron och Marcella! Så bra!

Senaste bok du läst? Just nu håller jag på att lyssna på Emelie Schepps tredje deckare. Har lyssnat på det två första innan dess. Deckare passar så bra så här i höstrusket. Senaste fysiska bok jag läste var Jaga Vatten av Ellen Strömberg.

Favoritsyssla att göra hemma? Ligga på soffan och scrolla insta? Eller blogga? Räknas det som hemmasysslor... Om det är hemsysslor som menas så är väl ingen av sysslorna precis favorit. Men alla sysslorna blir i alla fall bättre om man lyssnar på ljudbok eller pod i hörlurarna samtidigt. 

Vad heter du i andra namn? Magdalena.

Har du husdjur? NEJ verkligen inte. Och det flyttar det aldrig hem ett husdjur till mej heller. Jag är inte en djurmänniska. Över huvud taget. 

Vad är det bästa med att bo där du bor? Närheten till naturen, trygga trevliga grannar men ändå kort väg till jobb, centrum, butiker etc. 

Det sämsta? Att det är så pass lång väg från centrum. Rusningen på västerleden på morgnarna. 

Vad finns på din borde-göra-lista? Reklamera Lillasyster Pomp-klänning som sprack i sömmarna efter en tvätt, planera Halloween-fest, komma på nåt att köpa i födelsedagspresent till min Man som har födelsedag om en och en halv vecka, sortera alla ren tvätt som jag tvättat på veckoslutet, gå igenom min garderob, boka influensavaccin-tid till barnen via rådgivningen, få till en födelsedagsbrunch för mej själv i väldigt mycket efterskott, blogga. 

syrrorojagJag och mina systrar. På yngsta systers bröllop i september. Och i andra systers mage växer en till kusin till mina  barn. Sådär, nu vet ni ännu lite mer om mej då :)

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar