headersevendayssvartvitrosa2

Nytt i Hubbes rum

Skrivet av Hanna Stigzelius 24.03.2016 | 0 Kommentarer

Äntligen fick jag tag på det! Noshörningshuvudet från H&M Home vill säga. Det har varit slut på hemsidan sedan lanseringen, eller i varje fall alltid då jag kikat in. Men i den fysiska butiken på Mannerheimvägen hade de fyra kvar igår. Jippii! Jag har redan länge varit sugen på ett liknande mjukisdjurhuvud till Hubbes rum. Men de jag tittat på har kostat kring 50€. Känns lite dyrt för något som bara är en kul grej i ett barnrum. Men 14,90€ kändes mer än okej. H&M Home är bara så bra.

Och nu känns Hubbes rum också lite roligare igen. Även om det är långt ifrån så som jag vill ha det. Vårt stora skrivbord, som måste ut från vårt sovrum då Lillasyster bytte babykorg mot spjälsäng i oktober (!), står fortfarande kvar även om det bara skulle vara högst tillfälligt då vi ställde in det. Jag blir arg varje gång jag ser det... Men det är så tungt att vi inte får ner det, inte ens med min Pappas hjälp gick det. Så vi måste ha två tre strarka män på besök för att få bort det. Inte varje dag det händer. Kanske nu på påsken?! Hoppas. 

hubbesrumtileJag blev så glad över noshörningen. Och Hubbe var också nöjd. Även om han ville ta ner huvudet och gosa med det och inte riktigt förstod varför det skulle hänga på väggen...

hubbesrum6Den här robot-spargrisen är också en favorit i hans rum. Den fick han i julklapp av Mosse.

hubbesrum7Det fanns zebror också. Höll det i handen, men lade den tillbaka. 

hubbesrum8Lite tomt är det kanske ännu där i hörnet?! Men jag har ett par idéer redan på hur man kan åtgärda det....

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar