Nytt jobb

tisdag 1 augusti 2017 - 11:18 | 2 Kommentarer

Samma dag som jag publicerade mitt inlägg om min misslyckade karriär var jag faktiskt och skrev på ett kontrakt för ett nytt jobb. Men då var det hela ännu hemligt. Jag hålls inom samma bank jag jobbar nu, men kommer från och med andra veckan i augusti att byta uppgifter totalt. Jag kommer börja på en helt ny avdelningen, men totalt nya kollegor och en hel del mer ansvar än jag haft tidigare. Jag kommer måsta lära mej massor nytt, men samtidigt är jag ivrig. Jag är redo för lite karriärspush nu efter alla hemmaår känner jag.

Jag kommer också att börja jobba 100%. Så vår vardag kommer nog ändras en hel del. Inga mera slöa hemmadagar och playdates med andra hemmavarande kompisar. Men jag har nu peppat mej psykiskt med det här hela sommaren och jag tror det kommer gå riktigt bra. Barnen är också mer än redo för dagis igen.  Hubbe har frågat efter sina vänner nu den senaste veckan så gott som varje dag. Hans bästa väns mamma skall dessutom också börja jobba igen så han har kompisar på dagis varje dag. Lillasyster älskar också dagis så henne är jag inte heller det minsta orolig för. 

Men det är klart att det alltid är tufft att börja på ett nytt jobb. Speciellt ett jobb som är betydligt mer utmananade än ens förra. Att kombinera två karriärer och två barn i en och samma familj kommer kanske inte alltid att bli lätt. Vårt vardagspussel har nu fått lite fler bitar och lite högre svårighetsgrad. Men månne det inte skall gå. Senast till jul borde vi väl vara inne i nya rutiner vah?! 

IMG 0113Tillbaks till dagis efter åtta veckor sommarlov. Tur vi har så bra dagis att de gärna går dit och det känns tryggt för mej att börja jobba lite mer!

IMG 0135 Från och med nästan måndag är det nytt jobb som gäller. Ännu den här veckan är jag kvar på mitt gamla. Jag är ivrig men lite spänd på allt det nya det innebär, både på jobbet och hemma!

 

 

Kategorier:

Om mig

2

Kommentarer

  • Cecilia

    01.08.2017 22:22 (4 månader sen)

    Grattis till nytt jobb!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.