söndag 19 november 2017 - 10:53

Kroppslistan

Kroppstema på sevanlistan denna vecka. Ett ämne som knappast är helt friktionsfritt för nästan vem som helst!? Jag försöker vara vän med min kropp. Och är det för det mesta. Men det är inte lätt. Speciellt inte när man skall gå på beachen och sannerligen inte ser ut som en Victorias ängel. Men men. Jag har väl annat som de inte har?! Kanske?!

Jag tycker min kropp är: Rätt så fin och fungerande. Jag är frisk. Men kunde vara starkare och ha bättre kondition. Och sen tycker jag att min kropp skulle vara finare med lite mindre put på magen och lite mindre darr på låren. Även om det är hemskt, så är det precis så det är. Jag inbillar mej att jag skulle känna mej finare och snyggare om jag skulle väga 5-6 kg mindre. 
Min relation till kroppen har varit: Tja inte är det alltid lätt. Speciellt inte om man skall vara mer avklädd. Då känner jag mig oftast inte alls bekväm. Men egentligen är det väl kanske min relation till mat om är krångligare än till själva kroppen. Även om de två förstås hänger ihop. Men jag försöker vara snäll med mej själv. Och att inte bry mej om att jag inte är size 0. Men lätt är det inte. 
Det bästa med min kropp: Är att den burit fram två fantastiska barn! Tänk att den klarat det!? Wow. 
Så ser jag på andras kroppar: Jag försöker väl att inte se och jämföra så mycket. Kroppen har ju egentligen inte så stor skillnad. Man är inte sin kropp. Och en smal elle tjock kropp betyder inget för personlighet eller lycka. Men ibland är det svårt att komma ihåg det. Man är så påverkad av hur medierna tutar ut att man skall se ut för att vara "rätt".
Såhär ger jag min kropp energi: Åh, jag är nog inte så bra på att ge mej själv kroppslig energi just nu. Under oktober månad gick jag inte en enda gång på jumppa och jag var och sprang bara en gång! Uselt. Det jag gör är väl att jag åtminstone sover tillräckligt för det mesta. Och jag äter inte sååå ohälsosamt. Även om jag kunde äta mindre bröd och pasta som jag inte egentligen mår bra av men som jag äter eftersom jag är lat och inte orkar fixa dubbel middag. 
Det här har min kropp klarat av: Två födslar, ena med snitt och en naturlig. Jag har bestigit sydostasiens högsta berg, Mt. Kinabalu i Malesien och så har jag sprungit Länsiväyläjuoksu 17,5 km. Inte så pjåkigt med andra ord! Tack kroppen.  
Min kropp mår bra av: Regelbunden motion, 7-8 timmar sömn varje natt. Lågkolhydratskost. Mycket kramar och närhet av familjen. Usch så jag inte ger min kropp det vad den vill ha just nu. Eller sömn och kramar får den, men det andra alldeles för lite...
Min kropp mår dåligt av: Att bara vara stilla. Mörker och kyla. Socker och vetemjöl. 
Så gör jag för att älska min kropp: Jag försöker tänka snälla tankar. Att jag är snygg och feminin trots några kilon för mycket. För mej är det viktigt att visa en sund kroppsuppfattning till mina barn. De skall aldrig få veta att jag vill gå ner i vikt! Aldrig. Det bästa sättet är väl att på riktigt försöka börja älska hela kroppen och alla deras skavanker. Barn är liksom för smarta för att luras...

thailandblogg3Även om jag älskar att vara på stranden är det inte alltid lätt för mej att slappna av och känna mej bekväm just där. Det känns som att också alla andra ser på mej och alla mina fel och brister. Fast de andra är väl högst troligen mest upptagna av att tänka på sina egna magar istället för min... 

onsdag 15 november 2017 - 15:08

Onsdagsfunderingar

Alltså jag förstår varför folk som är arbetslösa eller långtidssjukskrivna blir deprimerande. Det är så lätt att bara "dricha" när man inte har något mål med dagen. Att bara stanna hemma och inte göra nåt mer än titta lite på netflix och laga lunch. Kanske gå till butiken som dagens höjdpunkt. Att koka kaffe är ju också en happening. Hurray liksom. Idag har jag ändå piggat upp min sjukledighetstillvaro med sushilunch med syrran. Och igår tvingade jag mej ut på en timmes promenad. Det hjälper och får en att känna sig lite nyttig i alla fall. 

Maken åkte dessutom iväg på en kort arbetsresa idag så jag måste klara mej själv med barnen ikväll. Jag hoppas Lillasyster prickar pottan idag för att lyfta och tvätta och hålla på funkar inte ännu! Som tur kunde jag köra dem med bilen till dagis ändå. Bra vi har automatväxel för högerhanden bråkar nog ännu... Men det kändes helt tryggt att köra ändå. Så månne det inte blir bra det här ännu. Jag skall försöka göra det bästa av kvällen. För jag gillar faktiskt att ha kvällar för mej själv emellanåt. Få bestämma över tv:n själv. Och barnen brukar somna bättre med mej av någon orsak, ingen som busar med dem just innan kanske?! Och så hoppas vi på tuliasin när Maken kommer hem igen. Han brukar vara bra på sånt...

1novemberuteLika grått ute som det skulle kunna bli i mitt sinne om jag skulle vara hemma så här hela tiden. 

måndag 13 november 2017 - 15:28

Fortfarande sjukskriven....

Det gick som jag anade imorse hos läkaren. Min sjukskrivning förlängdes med ytterligare en vecka. Såret måste få läka ordentligt. Fast det fanns liksom inte så många alternativ kände jag. Kan man inte ens köra bil eller bre sin egen frukostsmörgås så skulle det vara lite konstigt om man anses vara i jobbskick. Så nu måste jag verkligen ta det lugnt. Inget legopyssel! Inga sealife-utfärder! Bara slappa och låta handen vila. Tur jag ännu har Orange is the new blacks nyaste säsong osett på Netflix. Det blir väl den och några promenader som får bli mitt tema denna vecka. Kanske lite planera julklappar och så. Röstkommandot på telefonen funkar faktiskt väldigt bra! Får väl skriva listor med hjälp av Siri. 

asjukledi1Drog på mej Onepiecen när jag kom hem från läkarbesöket. En till vecka hemma som enarmad då... Börjar bli aningen uttråkad här!

onsdag 25 oktober 2017 - 20:39

Fulbogg

Klockan är snart nio. Det betyder att jag tänker byta till pjamis alldeles snart. Så skönt. Fast jag bävar lite för att gå och sova ifall det leder till att vakna till winter wonderland imorgon. Jag gillar inte snö. Om den första snön tänker komma redan den 26 oktober så kan det ju inte leda till annat än att det blir en onändligt lång vinter. Som tur kommer vi ha vinterdäck på bilen åtminstone. Tack vare att jag tjatat öronen av min kära man i flera dagar. Till slut lyssnade han på mej (men för sent för då var redan alla ställen som byter däck fullbokade) så nu byter han däcken själv. 

Barnen somnade snällt ikväll. Hubbe sover i sin koja nu för fjärde natten. Ikväll somnade han dessutom med sina nya innesportskor på dej. De är knallgula och här är stoltast i världen. På lördag skall han och Maken börja på sähly. Jag har länge varit lite emot hobbys. Jag anser att Hubbe, som bara är fyra år, ännu är lite för liten för att behöva en hobby. Han får tillräckligt med social stimuli på dagis. Och vi (eller främst Maken då, heh) är aktiva av oss själva, är mycket ute, spelar bollspel, besöker simhallen och så vidare. Men Maken är så ivrig. Och min svaga punkt är finskan. Så det att hobbyn är på finska och han förhoppningsvis får språket via hobbier gör att jag tycker det är okej. Men en hobby får i all fall räcka! Fler tidigast sen då han börjar skolan! 

Jag känner förresten av min hals lite igen. Egentligen har jag varit lite småflunssig hela oktober! Jäkligt störande. I typ tre dagar kände jag mej nu lite bättre innan halsonten var tillbaka med besked. Är det dagisbobborna som bara är så sega och drabbat mej, eller vad är det?! Allra mest störande är hur det påverkar min träning. Jag har inte gått på måndagsjumppan en enda gång denna månad pga flunssig. Och bara sprungit en lenkki! Den kvällen fick jag också dirket mer flunssasymptom. Jag håller på att bli galen. Och jag får ju verkligen inte bli sjuk på allvar. Vi skall ju ha party på lördag! Och jag ska opereras på måndag! Nu blir det nog till att knappra lite ingefära och dricka dubbeldos te. Eller vad annat som skulle kunna hjälpa!? Pjamisen kanske? Att gå tidigt i säng. Jaaa. Det gör jag. Pjamis, ljudbok och godnatt! Vi hörs!

IMG 1042 Fulblogg kräver "fulbild". Suddig selfie på Lillis och mej i soffan ikväll. 

söndag 15 oktober 2017 - 18:35

Ordning&Reda

Veckans lista handlar om att ha ordnig med sej. Jag har till och med en kategori här på bloggen som heter Ordning och Reda. Så man kunde ju kanske tänka sej att jag är ordningsam. Men det är jag inte. Kanske när det kommer till att hålla ordning på to-does och saker man skall komma ihåg, men inte när det kommer till att hålla ordning på innehåll i skåp och lådor. Jag skulle så gärna vilja vara det. Jag skulle så gärna vara pedant som vill ha allt i raka linjer och välvikta högar. Men jag bara inte är sådan. Jag bryr mej bara för att jag måste. För att jag även om jag inte gillar att städa och organsiera, inte mår bra när det är kaos. Jag försökte mej lite halvhjärtat på Kon-Mari, men skyller på tidsbrist att jag inte kom i hamn med projektet. Fastän sanningen kanske är att jag bara inte har lust. 

Så är min garderob organiserad: Jag måste re-organisera den typ varannan månad eftersom det då blivit så kaos att om man tar ut en t-skjorta så faller allt ut. Men så där på det stora hela så har jag två hyllor, en för byxor och träningskläder och en för t-skjortor och koftor. Och så har jag en stång med hängplagg och två korgar för underkläder. 
Mitt kylskåp är organiserat på detta sätt: Vadå?! Organisera i kylskåpet? Grönsaker i grönsakslådan, mjölk och annat som står i dörrens fack och resten där jag råkar ställa in det och det ryms. Maken ordnar väl om lite där ibland, men jag skulle aldrig komma på tanken ens. 
Så strukturerar jag upp min dag: Jag älskar rutiner så oftast gör jag på samma sätt som igår. Vaknar, duschar, klär mej, äter frukost, skriver to-do lista över saker jag inte skall glömmar, åker till jobbet, skriver listor där och prioriterar i vilken ordning jag skall göra dagens jobb. Kommer hem, lagar middag, städar köket, tittar på Masterchef, leker lite med barnen, ger dem kvällsmat, lägger barn, tittar på ett eller två avsnitt av någon serie på tv. Så ser mina dagar ganska långt ut just nu. 
Så här ser det ut i mitt badrumsskåp: Jag räknade just att jag har 6st deodoranter i skåpet just nu, heh. Annars försöker jag ha bara det jag verkligen använder dagligen i skåpet. I övre badrumemt har jag rengöring och krämer, i nedre bdarummet har jag smink och parfymer.. Det är väl inte totalkaos men det skulle nog kunna vara lite mer ordning tycker jag. Men när skall man liksom orka ordna i badrumsskåpen?! 
När jag planerar en fest: Skriver jag alltid listor. Gärna flera veckor i förväg. Listor över inbjudna, listor över allmänt kom-ihåg- och när vilket skall göras. Och så listor över mat, vad som skall köpas och när. Samma dag brukar jag ha en tidtabell för när vad skall göras och vara klart. 
Min åsikt om bullet journals: Jag älskar idéen och skrevi min bujo i ett par månader under våren. Sen kom sommaren och jag glömde lite bort den och nu känns det på nåt sätt övermäktigt. Även om det inte alls är det egentligen... Men till mitt listande skulle det nog vara bra att ha allt samlat på ett och samma ställe igen. 
Jag städar mitt hem: Lite varje dag. Men låter vår städerska sköta grovjobbet varannan vecka. Så ofattbart skönt!
Jag bevarar alla "viktiga papper" så här: Krhm. I teorin: i min mapp med alfabet-mellanblad. I praktiken: lite här som där och i en hög för att sorteras in i mappen i senare skede...
Så är min dator organiserad: Alltså vah? Samma som med kylskåpet, kan man organisera en dator? Allts bilder och dokument har ja ju koll på och tydliga folders och så. Men vad annat kan man organsiera i datorn? Jag försöker back-uppa med jämna mellanrum (alldeles för sällan dock) och städa bort strunt med hjälp av anti-virusprogrammen. 
Så här mår jag om det är stökigt runt mig: Alltså inte gillar jag ju det inte. Det gör mej stressad och får mej att känna att jag måste städa. Vilket jag inte gillar. Men å andra sidan kan jag nog fint leva med lite kaos runt mej. Bara det inte blir för mycket. Att städa lite hela tiden, rensa med jämna mellanrum och organisera när jag får inspiration för det hela är mitt sätt. Fungerar väl någotsånär. Jobbar på att försöka bli mer ordningssam, men det är svårt att ändra sej själv minsann. Men kanske en dag? Det skulle ju vara så praktiskt att gilla att städa och ordna istället för att se det som ett nödvändigt ont!

IMG 0894

Nedre badrumsskåpet. Inte totalkaos i alla fall?! Men inte kan man nu riktigt kalla det ordningssamt heller....

IMG 0898

Vårt kylskåp. Rätt tomt för tillfället, Maken skall just iväg till butiken. Inte är det tiptop-ordning här heller men inte kaos heller. Vi har nog ganska bra koll här tror jag. 

IMG 0905Alltså jag skäms nästan för den här bilden. Inte precis någon drömmig walk-in-closet. Jag skyller på att hela rummet är oändåmålsenligt. Det bara inte hålls i prydliga högar hur jag än försöker....

tisdag 10 oktober 2017 - 10:12

Operationskö

Redan när jag var gravid med Hubbe började mina händer krångla. De domnade om nätterna och sista månaden av graviditeten var de domnade dygnet runt. Jag kunde inte ens hyvla ost utan att få nervstötar. På rådgivningen sa de att jag har gravidrelaterat karpaltunnelsyndrom som troligen skulle lätta efter att babyn kom. Det gjorde det. Någon månad efter att Hubbe fötts var händerna nästan som vanligt igen. För att sedan börja krångla igen när jag blev gravid med Lillasyster. Och den här gången gick det inte om efter att babyn var ute. Mina händer fortsatte domna. Värst är det på natten, när jag kör bil, cyklar, dammsuger eller gör andra grejer där händerna är böjda längre stunder. Så i våras kontaktade jag arbetshälsovråden, gjorde en nervbanekontroll och det konstaterades att jag har medelsvårt karpaltunnelsyndrom i bägga handlederna. Och även om jag vetat om det så kändes det skönt att få det bekräftat!

Så sedan juni har jag varit i operationskö. Först fixar de högerhanden, på våren sedan den vänstra. Och om bara tre veckor är det dags. Det känns skönt att ha operationsdagen inbokad, jag har ju hela tiden vetat att det skall ske men bara inte exakt när. Men samtidigt så spänner jag mej inför ingreppet. Och ännu mer för tiden efteråt. Jag är väldigt högerhänt. Så hur tusan skall jag klara mej med bara vänsterhand. I minst två veckor kommer jag vara sjukledig. Vad tusan gör man i två veckor hemma utan att kunna använda sin ena hand? Jag kommer knappt kunna blogga, inte kunna pyssla, inte laga mat, inte fixa hushållsgöra, inte köra bil, ingenting. Det enda jag väl kommer klara av är att eventuellt gå på nån tråkig promenad och sitta i soffan och glo på netflix. Jag känner att det kanske kan funka i två dagar, men hur i sjutton skall det funka i två veckor?! 

IMG 0852Det skall bli så skönt att ha händer som funkar som vanligt igen. Förutsatt att operationerna går som de ska vill säga... Hjälp!

torsdag 28 september 2017 - 21:02

Min Bucketlist

Veckans Sevvan-lista handlar om grejer man vill göra innan man dör. Bra att fundera på så här emellanåt mitt i livet tycker jag. Om man aldrig tänker på vad man ännu vill göra och planerar in det på nån vänster är det väldigt lätt att allt blir ogjort... Man vill ju inte ångra nåt på dödsbädden sen. Bäst att börja beta av listan då. 

Hit vill jag resa: Antarktis skulle vara mäktigt! En riktig paradisö typ Sechellerna vill jag också uppleva. Och New York! 
Det här vill jag äta: Mat på en tre stjärnig michelin resturang! Två stjärnors har jag testat då vi i bröllopspresent fick ett presentkort till Chez Dominique. 
En artist jag vill se live: Hm. Jag är inte så bra på konserter. Och de viktiga som jag velat se har jag redan sett (Britney, Robbie Williams och Michael Bublé). Spice Girls skulle jag gärna ha sett medan de fanns! Men det är väl lite sent nu. Eller Beyoncé skulle jag vela se! 
Det här vill jag uppleva: Jag skulle vilja åka luftballong. Tror det skulle vara härligt. 
Ett språk jag vill lära mig: Mja, jag känner att jag klarar mej tillräckligt bra på de jag kan. Fast finska skulle jag nog kunna bli ännu bättre på förstås.
En sport jag vill prova på: Jag skulle vilja bli riktigt guru på yoga eller pilates. Men det tror jag nog inte kommer att ske...  Prövat har jag ju nog redan gjort. 
Här vill jag bo: Helsingforsregionen är nog mitt hemma. Har svårt att se att jag skulle vilja bo längre tider någon annanstans. Nåt år utomlands skulle vara spännande. Men var? Och när?
Den här boken vill jag läsa: Hela tiden har jag böcker jag vill läsa! Till näst blir det nyaste Millenium-boken. Och därefter den nya Rudberg. 
En kraftansträngning jag vill klara av: Ett halvmaraton skall jag nog springa ännu. Kanske redan på våren? Eller nästa höst. Jag har ju nästan sprungit ett (sprang Länsiväyläjuoksu som är 17,5km) men det var innan barnen.... Annars är ju att överleva finska vintrarna en kraftansträngning i sej!
En utmaning jag ska klara: Jag skall bli riktigt bra på mitt nya jobb. Känner att jag redan är på god väg, men har nog ännu mycket kvar. Det är små utmaningar varje dag. Spännande och lärorikt minsann!
Ett äventyr som jag vill vara med om: Jag skulle vilja hoppa fallskärm. Tror jag. Eller vågar jag verkligen? Safari i Afrika vill jag också uppleva. Kanske sen när barnen är lite äldre? Sova i tält på savannen med rytande lejon utanför. 
Det här vill jag äga: En egen sommarstuga. Det är drömmen. I skärgården skall det vara. Inte för långt från Hfors. Med bastu och möjligheter att ha gäster. 
Ett jobb jag vill prova på: En dag skall jag nog bli chef. Jag tror jag skulle kunna vara bra. Men det är verkligen inte lätt att vara chef. Så måste nog bli lite bättre överlag på allt jobbrelaterat innan jag skulle känna mej redo.
Ett mål med min hälsa: Att gå ner några kilo och få upp ett betydligt bättre flås. Orka springa 10km utan problem. Att inte vara ständigt sötsugen och ha en hälsosam relation till sötsaker. 
En person jag vill träffa: Jag har flera vänner som flyttat utomlands som jag känner att jag inte träffat på allt för länge! Om det är julkkisar som menas så skulle jag gärna träffa Kronprinsessan Vicoria, tycker hon verkar så jordnära och härlig.
En restaurang jag vill äta på: Jag har tyvärr inte så bra koll på nytt och hippt på restaurangscenen i regionen... Men Farang har jag inte ätit på ännu och det sägs vara gott. Chef et Sommelier skulle jag också gärna testa, men det är svindyrt. 
En känsla jag vill få känna: Känslan när en liten baby sparkar i ens mage är ju ganska fin.... Men nej, inga babysar nu i alla fall.  Men en dag kanske?!
Det här vill jag skapa: En trygg, fin, rolig vardag för mina fina barn. En barndom som de kan se tillbaka på senare och vara tacksamma över. En  vardag som formar dem till starka men snälla individer som tror på sej själva samtidigt som de är ödmjuka. 

IMG 0798 1Höst på vår trapp. 

tisdag 12 september 2017 - 20:06

Att acceptera faktum

Jag måste nog bara börja inse att det inte går att blogga som förr. Fem-sju inlägg i veckan som varit min takt och mål hittills är en omöjlighet just nu. Bra om jag ens lyckas få ihopstavat till ett eller två. Tiden och energin räcker inte till. Och om den motförmodan skulle räcka, så har jag liksom inget att blogga om. Vem vill liksom läsa om min jobbdag och hur jag gasade hem längs motorvägen för att hämta barnen på dagis innan halv fem?! Hur de gnälldes när jag stresskokade pastan och hur jag torkade grynost från halv köksgolvet efter middagen. Vem som föll ut från Masterchef? Nja.... Att få till något inspirerande inlägg med kreativ touch ligger liksom lite långt bort. När skall jag liksom hinna med sådant? Kanske jag måste börja pyssla på bussen om morgnarna eller nåt?!

Eller så får jag väl bara försöka acceptera faktum. Att jag inte kan göra allt, få allt, hinna med allt. Det är en omöjlig ekvation att vara högpresterande på alla fronter. Och det är inte en trevlig känsla att hela tiden känna sej lite efter. Som att man inte hinner med. Det mår man inte bra av. Så jag säker mina krav. Numer är väl målet två inlägg i veckan då. Och hinner och orkar jag med fler så är det bara hemåt! Istället för att jag känner mej dålig för att bra hinna blogga två gånger så svänger jag på steken och det räcker mer än nog. På sommaren finns det sommartakt i bloggarna. På min blogg är det heltidsarbetande-småbarnsmorsa-takt. Då får det vara så. Bara så ni vet. Och framför allt så att jag vet det!

IMG 0676En av alla de fina buketterna jag fick i födelsedagspresent! Blommor gör mej glaad (och så är de tacksamma att fota när det inte är så fotogeniskt runtomkring....)

söndag 10 september 2017 - 19:50

Födisveckoslutet

Sen sist vi hördes har ja blivit ett år äldre! 32 år fyllde jag i fredags. Trettiotvå... Det låter liksom ganska mycket. Men känns inte så. Det känns helt bra. Jag är på den plats i livet jag vill vara vid 32. Dessutom är det kul att fylla år om man gör som jag och firar i dagarna tre. På fredagen blev det champagne och premiärpizzor på min nya pizzasten jag fick av barnen i födelsedagspresent. Igår firade jag sedan hela halva dagen med mina väninnor. Först brunch och sedan ännu några glas skumppa efter det. Inte så illa. Idag har vi spenderat halva dagen i svampskogen och sedan födelsedagkaffe hos mina föräldrar. Bra veckoslut. Frisk luft och skumppa. Det borde varje veckoslut bestå av!

fodisvsJag har börjat tända ljus om kvällarna nu. Så mysigt. 

fodisvs1

Skogen ♥ Men två-åring som svampplockarsällskap var kanske inte helt ultimat... Men en liten korg kantareller hittade vi åtminstone. 

fodisvs2Jag hade tänkt plocka trattisar. Men vi hittade betydligt fler gula kantareller istället. 

fredag 1 september 2017 - 17:58

Födisönskelistan 2017

OBS. Inlägget innehåller reklamlänkar!

Om en vecka är det den nästan viktigaste dagen på hela året. Nämligen min födelsedag! Wihuu. Jag är fortfarand barnsligt förtjust i födelsedagar och jag älskar att bli uppvaktad. Presenterna är förstås inte det viktigaste. Men inte är det ju nånsin fel med paket. Så här kommer nu min önskelista för i år:

 

födisönskning

 

1. Kithcen aid. Jag har önskat mej en nu i snart tio år. Så kanske den blir min snart?! Fast i vårt nuvarande kök så ryms den nog inte ännu. Så egentligen önskar jag mej en först efter att vi eventuellt har flyttat...

2. Jag har redan shoppat en del nytt till min business-chic jobb-garderob. Men en stilig klassisk sjal typ denna från Marlene Birger känner jag att ännu fattas...

3. Liksom detta Sophie by Sophie smycke. Det har jag också drömt om i flera år. 

4. Champagne är min favoritdryck. Och extra gott smakar champagne ur kupor i kristall. Helst vintage. Så de önskar jag mej också. I vitrinskåpet finns redan färdigt plats för dem....

5. Min sovrumsmakeover har inte gått så mycket framåt ännu. Men det skulle den göra om jag skulle få en sån här fin sänggavel från Jotex.

6. Design är sådant jag alltid önskar mej eftersom det är sådant man inte riktigt unnar sej själv (iaf om man är jag). Överst på min lista står just nu dessa tuikkulyktor POV från Menu.

7. Till sovrummet skulle jag också önska mej nya lampor. Dessa från Bestlite är drömmen... Kanske en i födelsedagspresent i år och en nästa år?! För de är ju inte direkt gratis...