söndag 5 augusti 2018 - 20:58

Ronja Rövardötter och kräftkalas

Ett mycket bra sommarveckoslut går till ända. Ett veckoslut som varit fullspäckat med program. Slöa hemmaveckoslut tar vi sen i mörka grådaskiga november tänker jag. Nu måste man passa på medan det är ljust och ljuvligt. På fredagen efter dagis och jobb körde vi iväg mot Lovisa. Middag vid en trevlig restaurang nere vid hamnen och sedan Lurens sommarteaters Ronja. Pjäsen överträffade alla förväntningar. Amatörteater kan ju vara lite si och så, men den här var verkligen bra. Fast jag hade inte riktigt räknat med att den skulle ta hela tre timmar. Så vi var hemma väääldigt sent.

Som tur har vi världens bästa sovbarn (iaf när det kommer till att sova om mornarna, kvällarna är inte riktigt lika bra men...) och de sov till tio nästa morgon. Efter att både Maken och jag sprungit morgonlenkki packade vi återigen ihop oss i bilen, men den här gången körde vi västerut. Till Svärisarnas holme för den årliga familjekräftisen. Trots lite regnskurar och halvkaos med alla barn och barbarn på plats så hade vi en jättetrevlig kväll. Och kräftor är nog så gott! Som tur blir det ännu fler kräftisar i år. 

Jag kan väl inte påstå att jag är precis utvilad och ivrig på en till jobbvecka. Men det känns i alla fall bättre än för en vecka sedan. Månne man inte vänjer sej med vardagen snart....

kraftis0Hemkokta stora härliga röda kräftor. Snapsen skippar jag dock mer än gärna... Blä! 

kraftis1Det var meningen att barnen skulle sova, men eftersom det regnade och vi inte kunde sitta ute och äta som var tänkt så var det lite svårt för dem att komma till ro... Så det här fotot har Hubbe tagit då de fick komma upp en stund och sitta med oss i bordet.

kraftis2  Och det här! Kräft (och jul) koftan är på. Men sminket lämnade jag i stan....

onsdag 6 juni 2018 - 22:48

Kakastrofen! Eller aldrig mer bakar jag fyllkaka!

Allt gick väl inte heelt som på Strömsö i lördags då jag skulle få ihop tårtorna till Lillasysters kalas. Faktiskt så kan man kalla hela förmiddagen för en smärre "kakastrof". Jag var inte långt ifrån totalt nervsammanbrott. Och nu har jag dyrt och heligt lovat mej själv att inte utsätta mej för liknande situationer igen. Nästa kalas blir det köpta kakor! Mina nerver är inte gjorda för fyllkakor med dekoration, så är det bara. Kanske jag inte har övat tillräckligt eller nåt, men nja, det är liksom inte riktigt värt det. Allt som bara kan gå fel gick liksom fel denna gång. Eller nej, nu ljuger jag, inget brändes vid, men allt annat gick fel!

Tur i oturen blev slutresultatet riktigt lyckat! Något man sannerligen inte skulle ha trott ett par timmar innan. Det är dessutom inte första gången jag svär och svettas när det skall fixas kalastårtor. Men senast var det den förbaskade sockermassan som inte ville släta sej (till Hubbes två-årskalas, efter det har jag inte rört sockermassa!). Nu var det först kakbottnen som inte räckte till och jag måste akutbaka en botten till och sen fyllningen som inte ville stelna och bara flöt ut. Och därefter tog både smörkrämen och frostningen som slut i mitten. Smörkrämsproblemet löste sej lätt, då jag hade ingredienser till mer och lätt bara vispade ihop en sats till. Men frostningens ingredienser var slut, så det var bara att freestyla på vad som fanns hemma. Så tja.. Elsas kjol fick liksom ett lite utrunnnet släp där bak! Som tur vet väl alla att det är smaken som räknas.

Här har vi då en illustrerad historia på en bloggsanning utan förskönelser: 

IMG 3759Kalaset skulle börja klockan tre. Klockan 12 såg tårtan ut så här. Jag var gråtfärdig och i upplösningstillstånd. Min jordgubbs- och rabarberfyllning bara rann ut. Och tårtbottnarna (kanske för att de var äggfria?!) var lite hårda och ville inte sej riktigt. De två tårtbottnar jag bakat kvällen innan insåg jag ett par timmar tidigare att inte räcker så jag hade akutbakat en botten till nu på morgonen. Något jag inte hade räknat med i tidsschemat!

IMG 3763Men efter att ha spacklat det hela med två satser smörkräm började jag se ljus i tunneln! Tills den turkosa frostninge tog slut då jag kommit runt halv Elsas kjol.

IMG 3768

I ett skede funderade jag på om jag bara skulle lämna eländet så här?! Men så tog jag mej samman och komponerade ett egen frostningrecept med kvarg istället för färskost. Det blev helt okej. Men aningen rinnigt... 

kakornaLite blommor och strössel på bara, så blir allt bra... hehe. Eller i alla fall klart mycket bättre.

IMG 3808

Tusen gånger bättre än jag någonsin vågat hoppats på tre timmar tidigare! Men nej, nästa gång så besparar jag mej nerverna och beställer kakor från någon som har bättre kunskap och tålamod än jag. Kosta vad det kosta vill!

torsdag 24 maj 2018 - 21:01

Lillasyster 3 år: önskelistan

OBS! Inlägget innehåller reklamlänkar, s.k. affiliates. 

På måndagen blir vår älskade Lillasyster tre år. Hon väntar såå på sin födelsedag! Kalas för släkt och vänner blir det sedan därpå följande lördag. Kompiskalas får hon vänta på ännu ett år... Det här är nu första födelsedagen som hon verkligen vet lite vad som komma skall. Hon längtar, planerar kalas och önskar sej saker. Temat på kalaset kommer till exempel vara Frozen, efter hennes önskningar. Och högst upp på presentlistan står Frozen-lego. Här är några andra grejer fröken önskat sej, eller som Mamma tycker skulle kunna passa henne....

collage

1. En kassa-apparat för butiks- och cafélekarna skall hon få av mej. Den här från Kids Concept är så fin!
2. Böcker är alltid bra presenter. Och om den här boken har jag bara hört gott! Skulle passa bra åt vår rebellprinsessa.
3. Själv älskade jag pappersdockor som liten, men den här versionen i magnet är ju ännu bättre. Och att klä Barbiesarna eller dockorna är ännu för svårt för henne, men den här skulle säkert vara på bra nivå!
4. En egen sparkcykel skulle inte vara så illa! Vi har en Puky till låns, så egentligen behöööver hon inte en. Men den här är ju bara så fin.
5. En liten verktygsback skulle nog uppskattas tror jag. Och vi har faktiskt inte någon! Hubbe har bara Brio byggsatser, och så en borr och motorsåg...
6. Nu då sommaren redan är i full gång är utespel och leksaker alltid uppskattat. Som de här fina ringkastarspelet från JaBaDaBo.
7. Kläder, är liksom böcker alltid välkommet i mitt tycke. För tillfället börjar Lillasyster komma upp till 98 (104) i storlek!
8. Förra årets plaskbassäng var tydligen bortslängd. Så en ny till sommar på bakgården skulle absolut behövas. Den här är dessutom supersöt!
9. Lillasyster är något av en pusselexpert. Så nya svåra pussel skulle garanterat uppskattas. Minimi 40 bitar skulle jag säga att är bra!

onsdag 16 maj 2018 - 09:55

Recept på fancy och god efterrätt: Mini-pavlovas

I lördags på min tjejmiddag, bjöd jag på mini-pavlovas till efterätt. Jag har velat göra sådana redan länge men liksom aldrig haft tillfället eller kommit mej för. Det är i sej inte särskilt svårt, men om man som jag vill göra både marängerna och lemoncurden själv, så är det lite arbetsdrygt och kräver en del vispande. Men man kan också köpa färdiga maränger och lemoncurd på burk. Och då är det i alla fall lätt som en plätt. Jag letade inspiration på pinterest för min variant och googlade sen fram receptet skilt. Att laga båda lemoncurd och maräng samtidigt är annars genialt eftersom det skall äggvitor i marängerna med äggulor i curden! Annars har jag alltid problem med vad man skall göra med den del av ägget man inte behöver just då. 

Här kommer receptet:

Marängbottnar:
3st rumsvarma äggvitor
3 dl strösocker
1 tsk citronsaft
1 msk maizenamjöl
Vispa först bara äggvitorna tills de är fasta, det tar några minuter. Sätt sedan till socker och citronsaft och vispa lite till. Tills marängsmeten är glansig och riktigt fast. Typ fyra-fem minuter ungefär. Vispa i maizenan. Sätt i en spritsstrut och spritsa ut marängbon i lämplig storlek. Spritsa en liten kant på sidorna, annars är det svårt att fylla dem sen. Av min smet blev det 6st marängbottnar. Grädda i 150 grader i 15 minuter. Sänk sedan värmen till 100 grader och grädda 30 minuter till. Låt svalna och försvara luftigt. Jag lagade mina bottnar två dagar innan servering och de smakade utmärkt!

Lemoncurd:
2 citroner, både det rivna skalet och den pressade saften
2 äggulor
1 helt ägg
2 dl socker
100 gram smör
Riv skalet av citronerna, pressa saften, blanda med äggen och sockret. Ställ på spisen med låg värme under och rör hela tiden. Det tar en stund tills krämer tjocknar och man kan känna sej lite hopplös där ett tag, men se plötsligt så swooch så är det kräm. Cirkagurka en halv timme tog de nu senast. Men rör hela tiden! Enligt andra recept skall man hålla på med vattenbad och krångligheter men det orkar inte jag och det går finfint utan förutsatt att man rör hela tiden. Rör till sist i smöret i den varma krämen och låt svalna. Häll över i en burk och förvara i kylskåp. Den håller sej typ en vecka!

Marcarponefluff:
1,5dl grädde
150g mascarpone
1 tks vaniljsocker
Vispa grädden, tillsätt mascarpone och vaniljsocker och vispa ihop. 

Sen är det bara att bygga ihop dina minipavlovas. Ta en botten, ös på lite lemoncurd och toppa med mascarponefluff. Dekorera med en massa goda färska bär! Klart! Ser väldans proffsigt ut och smakar himmelskt. 

pavlova4Söt maräng, syrlig citronkräm, fluffigt gräddskum och färska bär. Den kombinationen kan liksom inte gå fel!

pavlova5Mina "mini-pavlovan" blev visst inte så väldans mini. Men man avgör själv hur stora man vill ha dem om man lagar marängerna själv. 

pavlova3Jag rekommenderar absolut att göra de här som dessert nästa gång du skall ha middagsgäster. Den här efterrätten är dessutom väldigt somrig tycker jag. Kanske på midsommar!? Midsommaren kommer ju snabbare än vi tror...

 

söndag 13 maj 2018 - 18:55

Uppfylld av energi och glädje

Vilket veckoslut! Vilket väder! Och vilken härlig tjejmiddag det blev igår. Hela dagen idag har jag bara kännt mej glad och uppfylld av ny energi. De här fyra dagarna ensam hemma har gjort gott. Middagen igår blev just så som jag hade föreställt mej. Massa härligt prat, god mat (om man nu får säga så om man lagat den själv?!), eurovision, skumppa och drinks. Vi hann diskutera förlossningar (mitt favoritämne) litteratur, husdrömmar och var man skall bo, skönhetskomplex och våndan av att bli äldre och mycket mer!

Och jag älskar nog att vara värdinna. Få fixa och laga och planera. Se till att alla trivs och göra lite extra. Jag lyckades till och med sova ganska länge i morse så har varit pigg och kry idag. Vaknade först efter nio, vilket är lite av en bedrift för någon som inte är så bra på det här med att sova länge på morgnarna! Här kommer några bilder från igår:

1tjejmiddagMojitos som aperitives! Kul att blanda drinks. Men jag halverade mängden rom, drinkar blir lätt lite farliga annars. Det smakar ju så gott.

1tjejmiddag1Och lite plockmat till drinkarna. Jag hade tänkt laga melon-feta pinnar, men melonen mådde inte så bra... Så jag måste improvisera med jordgubbefetapinnar istället!

1tjejmiddag2Varmt i kvällssolen. Vi satt ute nästan hela kvällen. Så ljuvligt med full sommar i maj. 

1tjejmiddag3Fast vi åt inne, jag hade ju dukat klart redan tidigare på dagen. Men linneservetter, ljus och färska blommor. Hade ännu tänkt stryka en bordduk men sen orkade jag bara inte!

1tjejmiddag4

Tjejer kan också grilla! Lax och grönsaker. Jag rekommenderar verkligen en sån här grönsakskorg för alla som har grill. Det blir så gott! Skär grönsaker (tex broccoli, morot, zuccini och rödlök) blanda med olja, salt och lite vitlökspulver. Låt dra nån timme. Grilla i ca 20 minuter på medelvärme och rör om emellanåt.

1tjejmiddag5

Jasmiina♥ som jag hinner träffa alldeles för sällan nu för tiden! Hoppas det blir fler middagar inom snar framtid.

1tjejmiddag7Groupie-time! Tack vänner för en fin kväll♥♥♥

tisdag 1 maj 2018 - 16:51

Vappen 2018

Gäsp! Våra sista gäster for först vid halv fem igår kväll. Så man är lite mosig i huvudet, minst sagt. Men lyckad vappen blev det i år igen. Och i år var till och med vädret på vår sida. Jag orkar inte riktigt med några längre utläggningar, så här kommer en kort rapport i bildform. 

DSC06390Årets ballonger, sjörövarskepp och Frozen.

vappenblogg1Årets underhållning: bubblor i kollossala mängder, och bra var det så det nog rann ut nästan lika mycket i vår gräsmatta. De där twirly snurrplastgrejerna visade sej vara värsta succén för småkillarna som lekte med dem hela kvällen. 

vappenbloggÅrets barnbord: Barnen fick hotdogs och grönsaksstavar, och alla åt med god min. 

vappen20183Årets Madde. Vi vuxna åt hamburgare. Eftersom både Maken och jag jobbade samma dag så måste det vara något som går snabbt och inte behöver förberedas så mycket. Och grillade hamburgare är liksom alltid gott!

vappen20184Fullt på bakgården. Vi borde kanske bygga ut terassen?!

vappen20185Årets Emma, som just kommit hem från USA. Se så mycket bubblor där bakom! Så lite lyckades de blåsa också, allt spilldes inte ut direkt....

vappen20189Bra kväll! Observera också min fina skylt som påminner folket att ta av skorna när man går in....

lördag 28 april 2018 - 10:18

Fler tips för en lyckad vappenfest

Mitt recepet på vappenmunkar fick ni redan igår. Men eftersom vi faktiskt ordnat vappenfest  de senaste 6 åren så tänkte jag dela med mej av ytterligare några vappenpartytips. För nu är det ju sannerligen inte många dagar kvar till dagen D. Vappen är en högtid jag verkligen gillar. Kanske för att det är så kravlöst och härligt när allt blir vårigt och ljust igen. Redan som barn gillade jag vappen. Och då var det faktiskt väldigt ofta så att det var mina föräldar som ordnade fest. Och på första maj åkte vi alltid in till Kajsaniemi varefter vi var bjudna på sillis till Mammas och Pappas bekanta. Fina barndomsminnen minsann... Men vappentips var det ju jag skulle blogga om.

vappenfest1

Ballonger hör vappen till. Helst vill jag ha en egen vappenballong. Men nu sen barnen kom så har jag inte köpt en egen på flera år... Men kanske i år?! 

Som så många tidigare år skall vi alltså ha vappenfest hos oss på bakgården. Ända sedan vi flyttade hit till radhuset har vi haft vappenfest. Vi har ofta kört enkelt koncept så att alla hämtar med sej bubbel och något att slänga på grillen. Så har vi sen bjudit på sallad till grillet, snacks och något sött. Så det här är absolut tips nummer ett. Be gästerna hämta med sej mat till grillen, kött, grönsaker eller likanande. Och fixa själv sallader. I nästa inlägg kommer ni hittar recept på två supergoda vappen sallader som passar utmärkt till grillat. Till efterrätt fixar ni antingen munkar själv eller köper färdiga. 

vappenfest2Stå själv för salladen emedan gästerna fixar det som skall grillas. Så behöver du inte jobba ihjäl dej för festen, eller ruinera dej. 

När det kommer till vappenfestattiraljer och pynt så är det ganska enkelt att få till rätt stämning. Jag säger bara papperssugrör och serpentiner. Med det kommer man långt! Jag har redan en liten samling serpentiner, för jag brukar passa på att köpa då jag ser några speciella och fina. Jag har haft silverserpentiner, princess-serpetiner, hjärt-serpentiner och de klassiska färgrgranna. Jag brukar också glatt pynta gästerna så de passar in i vappenstämningen. Papperssugrör i härliga färger piggar också upp och funkar samtidigt som håll ordnin på vems glas är vems dilemmat! Barnen gillar förstås också sugrören. Och att dricka mjöd eller skumppa ur färggranns sugrör känns extra festligt. 

vappenfestFörutom serpentiner så samlar jag också lite grann på papperssugrör... heh. De här kommer bland annat från Teippitarha, Tiger och Confetti.

Det tredje tipset är att se till att det finns underhållning för barnen. Ja förutsatt att det finns barn med på festen då förstås. Det här minns jag speciellt från min egen barndom, att Mamma alltid försökte hitta något speciellt till vappen. Vi hade långa ballonger man kunde knyta djur av. Och ballonger som man skulle släppa så flög det med ljud minns jag från ett år. Själv har jag satsat på såpbubblor och vappentutor de senaste åren. En egen såpbubbelflaska per barn är bra (och de kostar typ 0,50 cent st) plus en stor flaska påfyllning om du inte blandar eget. Få se vad vi hittar på i år?! Sånt där snöre så man kan blåsa megasåpbubblor skulle kunna vara coolt?! Det säljs ju vappenkrääsa i så gott som varje butik så nåt underhållande hittar man säkert, men man måste väl akta sej lite för att köpa det värsta billiga plastskräpet som går sönder fem sekunder in i festen, för av det blir knappast barnen särskilt nöjda...

vappenfest5För två år sedan var sonen och gudsonen så här Vappenfina med tutor och såpbubblor. Hoppas vi kommer kunna vara ute i år igen. Ifjol kom det snö så vi måste trängas inomhus hela kvällen...

 

fredag 27 april 2018 - 14:14

Fixa hemlagade munkar till vappen

På måndag är det valborgsmässoafton, eller vappen. Till Vappen passar det utmärkt att bjuda på något gott till grillfesten eller picnicken. Den allra bästa vappen-godsaken är självklart hemlagade vappenmunkar. Sådana har jag kokat flera år. Det är egentligen inte svårt. Men ganska hett, osigt och omständligt med den varma oljan och allt socker överallt. Så småbarn skall gärna hålla sej borta från köket när det vankas munkkokning. I år blir det nog knappast några munkar lagade i vårt kök, eftersom jag jobbar på själva vappafton... Men jag tänkte ändå dela med mitt recept. Ifall det finns någon annan som är sugen på att testa. Jag lovar dej att du knappt ätit något godare!

Hannas vapp-munkar, ca 30 stycken:

2½dl mjölk
25g jäst
1 dl socker
½ msk kardemumma
1 ägg
1 tsk salt
7-8 dl vetemjöl
75g mjukt rumsvarmt smör

2-3 bitar kokosfett/ ca 1 liter matolja till kokningen
socker att rulla munkarna i

Gör så här: Värm mjölken till fingervarmt. Smula och rör i jästen. Sätt i sockret, kardemumman, ägget och saltet. Rör och knåda i mjölet lite i taget. Sätt i det mjuka smöret mot slutet. Knåda till en fast men ändå relativt lös deg. Låt jäsa en timme under en bakduk. Dela degen i ca 30 delar och rulla dem till små bollar. Låt bollarna jäsa ytterligare 15 minuter. Värm sedan upp kokosfett eller olja i en kastrull. Ha ett lock bredvid OM det skulle börja brinna så du kan släcka elden med locket. Det har nog aldrig hänt mej, men så har jag lärt mej att man skall göra när man skall fritera. Testa med en bit ljust bröd eller en liten bit av degen när du tror att oljan är tillräckligt het. Biten skall snabbt börja mörkna om den är tillräckligt varm. Om du har en termometer skall oljan vara mellan 170-180 grader.  Fritera munkarna i omgångar ca 2-3 minuter per sida. Låt rinna av en stund på dubbla hushållspapper och rulla därefter i en tallrik med strösocker. 

Munkarna ätes färska, helst samma dag! Sätter man dem i en påse till nästa dag blir det bara klidd och kladd. Som tur är munkarna så goda att det inte är några problem att äta upp dem. 

munkartivappenMmm. Mumsigaste munkarna.

munkartivappen1Inte hälsosamma någonstans, men så goda att det inte gör något.

munkartivappen2Jag riktigt grämer mej att jag inte kommer hinna fixa munkar i år. Fest skall vi nog ha, men hemlagade munkar får gästerna nog tyvärr inte...

söndag 25 februari 2018 - 20:24

Det stora kalasveckoslutet

Okej, nu är man lite mör. Tre partyn på två dagar känns i kroppen och knoppen. I synnerhet som man fixat två av kalasen själv. Men allt har gått bra och Hubbe blev hur nöjd som helst, vilket förstås är huvudsaken. Igår hade vi dagiskalas. 6 stycken kompisar var här och firade. Vi bjöd på Hot Wheels hot dogs och glassbuffé. Efter att alla metat sej en egen hot wheels bil så hade vi tävling med dem i Hubbes rum. Och alla fick medalj! När kompisarna gått hem efter två timmar var det dags för nästa kalas. Barnens färskaste kusin råkade nämligen fira sin namngivningsfest samma dag. Som tur hade barnens kläder hållit sej någorlunda rena så det var bara att dra på halarna och hoppa i bilen.

Lite efter tio igår kväll var jag klar med allt bakande och kunde pusta ut med ett glas rött på soffan. Och jag som trodde Hubbe skulle vakna tidigt idag på födelsedagen, blev riktigt överraskad då barnen sov till efter åtta. Det var en väldigt nöjd femåring som öppande sina paket i morse. Fem år! Det börjar ju redan bli en del. Maken åkte sedan iväg på skid- och pulkaäventyr med barnen så jag fick städat och spritsat cupcakes och tårtor. Och klockan tre var det dags för helgens sista kalas, för familj och vänner. Det blev trångt, men ändå lugnare än jag befarat! Tio barn och 16 vuxna. Snart måste vi nog flytta till större, vi blir bara fler och fler varje år... Här kommer en bildnbomb från veckoslutet:

kalasSå här såg dagiskalasdukningen ut. Orange och guld. Med lite hot wheels bilar och roliga sugrör som pynt. Vägtejpen hittade jag i pysselskåpet och tänkte att det blir en kul detalj.

kalas1Kalaspyntat hem. 

kalas2Hotwheelstävlingar i Hubbes rum. 

kalas3Party-Hanna. I ny prickig klänning från H&M. Jag körde samma outfit genom alla tre kalasen. 

kalas7Maken med lilla fröken på namngivningen. På grund av alla våra sjukdomar hade vi inte ens träffat den nya kusinen förrän igår. 

kalas4Dagens gottis-buffé. Övermäktig chokladkaka med kinuskifrostning och chokladglasyr. Det blev liksom nästan lite för mycket av det goda. Här hittade jag receptet. Klassiska havreflarn och morotscupcakes. 

kalas5Huset fullt! Bokstavligen. Och här syns inte ens alla...

kalas6Femman som sprakar är en härlig detalj tycker jag. Och snart börjar det ju bli trångt med ljus på kakan!

fredag 23 februari 2018 - 21:14

Kalaspysslat och pyntat

Det ser ut som att det blir kalas här imorgon. Alla är friska, men jag vågar nästan inte säga det högt för att inte jinxa något. Jag har i alla fall satt igång med kalasförberedelserna. Födelsedag på söndag är det ju oberoende så då kan man väl ha pynt bara för den skull också... I veckan pysslade jag en hel del "hot wheels" pynt, eftersom det inte fanns några färdiga att köpa. Men lika bra så kanske. Att pynta själv blir ju betydligt billigare. Pinterest är en guldgruva när det kommer till utprintbara kalasgrejer. Det var bara att skriva in "Hot wheels birthday party" så kom det upp tiotals färdiga gratis mallar. Jag printade ut vimplar, både stora och små, cupcaketoppers och några extra hot wheels logon som skall pryda kakan. Igår hängde vi upp det mesta och blåste ballonger. Nu är det bara största delen av bakandet kvar tills imorgon.

1hotwheelspysselJag printade ut vimplar som jag tejpade fast på ett paketsnöre. Vimpeln hänger nu i vardagsrummet och sprider hot wheels kalasstämning. 

1hotwheelspyssel1En vimpel till kakan blev det också. Och en Hot wheels logo-skylt. Men jag hade inga grillpinnar så jag fick tejpa fast coctailsstickorna i varandra så den skulle bli längre...

1hotwheelspyssel2Cupcakesen blir mycket festligare med lite cupcaketoppers. Och de här är urenkla att göra. En liten bit vit tejp på baksidan och  fast i en coctailsticka. 

1hotwheelspyssel3Vi är redo för kalasveckoslutet. Bobbor, håll er långt borta nu tack!