headersevendayssvartvitrosa2

Påskinspis

Skrivet av Hanna Stigzelius 25.03.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Obs! Inlägget innehåller adlinks!

På grund av operationen är mina pysselförmågor något begränsade för tillfället, vilket gör att jag inte riktigt kan pyssla. Något som jag alltid brukar så här inför påsken. Men lite nytt pynt skulle ja ändå vilja ha. Som tur funkar det att nätshoppa med bara en hand, hehe. För jag hittade faktikt en hel del superfint pynt. Och klickar man hem det idag borde det nog hinna fram innan påsk dessutom.

pask21. Fjädrar hör påsken till. De här spräckliga tycker jag var fina. De hittas på adlibris!
2. Indiska har alltid en massa fint till påsk. De här pastelliga glasäggen är perfekta. Just sådana jag faktiskt letat efter nu ett par år!
3. Den här stora vasen skulle vara perfekt som riset. Den ser ju till och med ut lite som ett ägg.
4. Den nya muminmuggen faller mej i smaken och passar till påsken färgmässigt. En påskpresent till sej själv!? Kan förbeställas här.
5. Jag gillar de här silverpynten från danska Lene Bjerre. Super sött med små puppar.
6. Royal Copenhagens porslinsägg är ju lyxdrömmen. Så vackra! Både de stora att gömma påskgodiset i och den lilla att hänga i påskriset.
7. De här rosa påskäggen med silverprickar ropar Hanna!! Såå fina. Också de från Lene Bjerre. Och Royal Design har dem på rea just nu... klicketiklick...
8. Vi skulle faktiskt behöva söta äggkoppar. De här silvriga från Day Home skulle vara perfekta när det vankas äggmåleri.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar