headersevendayssvartvitrosa2

Piratkalas ☠

Skrivet av Hanna Stigzelius 29.02.2016 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Igår var vi äntligen så pass friska och krya, att vi kunde ställa till med Hubbes 3-års piratkalas. Och allt gick just som planerat. I år satsade jag på enkelt. Inga fyllkakor, inga pompoms och minimalt med stress. Perfekt när man har två små barn som tar det mesta av ens tid. Jag älskar att fixa kalas, men även jag måste inse mina begränsnigar just nu. Och jag tycker vi fick till det även om det inte fanns sugarpastekaka i två våningar eller heliumballonger som jag nog båda funderat på i något skede av planeringen... Vi bjöd faktiskt bara på sött den här gången. Just för att förenkla det hela för mej. Vi har båda rätt stora familjer och med bara närmsta familjen och gudföräldrar blir vi över 20 vuxna. Att laga både sött och salt till så många är inte något man fixar på en halv dag precis. Så gästerna fick bara kaffe och sött. Och ingen klagade i alla fall högt...Extra kul dessutom med klädkod. Ni kan ju tänka er att Hubbe tyckte det var roligt med Pappa som Kapten Krok och alla farbröder utklädda till pirater!

piratkalasjake

Min fina treåring i sin hemmasydda Jake-dräkt! Svärdet glömde jag dessutom visa i det tidigare inlägget. De har jag gjort av paff, washitejp och målat med dekolack-hobbyfärg. 

piratkalasjake1

-Kommer gästerna snart Mamma?!

piratkalasjagotingeling

Jag var den i familjen som satsade minst på min piratoutfit. Randig klänning, svärdhänge i örat och ögonlapp fick duga. 

piratkalasmatmera

Buffén. Bara sött denna gång. Men också lite mera hälsosamt i form av raw-chokobollar och frukt. Men maten skall få ett eget mer ingående inlägg senare tänkte jag!

piratkalaspiratmamma

Pirat-Mama. Ovant med så här röda läppar. Men jag tycker det passar rätt bra... fast vågar mej nog inte på så här röda läppar annat än på maskerad! Det är Kapten Krok som skymtar här till höger...

piratkalastingelingVärldens finaste Tingeling ❤

 

Kommentarer

 • Maria 29/02/2016 7:45pm (7 år sen)

  Jättefin är du i rött läppstift! Och jag längtar efter dina chokobollar, mums!

 • Jasmiina 06/03/2016 7:23pm (7 år sen)

  Nämen oj vilken vacker pirat-mamma <3!! Du borde ha läppstift oftare :)

  • Hanna Stigzelius 17/03/2016 9:52pm (7 år sen)

   Nåmen taack :)

  • Hanna Stigzelius 17/03/2016 9:53pm (7 år sen)

   Det är förresten DITT gamla läppstift, haha. Det som jag fick på mina polttaren :)

Skriv en kommentar