headersevendayssvartvitrosa2

Playdate och biokväll

Skrivet av Hanna Stigzelius 30.09.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Bra dag idag! Stor del av dagen spenderade barnen och jag i Muncca med Julia och hennes barn. Det är alltid roligare att vara två vuxna ute i parken, och att inte behöva laga lunch själv är också så skönt mellan varven. Våra barn är  dessutom väldigt jämnåriga så de underhåller varandra fint de med. På hemvägen kurvade vi också in till loppiset för att kolla hur det går där. Ännu fanns det en hel del kvar på bord 16, men jag var ändå mycket nöjd med försäljningen hittills. Hoppas det säljer lika bra nu under veckoslutet!

Efter snabbt middagsstopp hemma kom Maken och bytte av mej och jag åkte iväg för att gå på bio med mina syrror. Tror jag var gravid senast jag var på bio så det var ju ens stund sen?! Vi såg Bridget Jones, den var just så bra som jag hade hoppats. Varm, mysig, feelgood, skrattig. Perfekt höstbio med systrarna med andra ord! Den får fyra HHHH av fem möjliga.  När har förresten era barn gått på bio första gången?! Är månne Hubbe redan tillräckligt gammal? Han blir alltså fyra i februari. Tror det börjar vara premiärdags snart bara det skulle gå någon bra film. 

Tusen tack också för alla era kommentarer på mitt förra inlägg! Så skönt att veta att man inte är ensam. Tydligen är det här inte något väldigt ovanligt med kräsna små. Kämpa alla ni andra där ute. Vi får hoppas att det snart vänder. Det verkar i alla fall som att de flesta som varit krångliga som små blivit helt okej vuxna kräsenheten till trots. Så jag får väl bara lita på det. Och fortsätta servera pasta med ketchup tills dess... 

IMG 7728Vi började playdaten i parken. Bra park med både riktiga traktorer och en massa små!

IMG 7731Julia bjöd på sjukt god soppa med citron, morot och blomkål. Tror det var denna?! Mmmm. Skall absolut laga den hemma också!

IMG 7734Och kolla sådana rosor! Hon påstod att de var från Lidl, men jag vet inte om jag tror på det!!

IMG 7737Till kaffet (gjort på egenmalda bönor!) fick vi dessuom chokladdoppade satsumas. Inte så illa playdate minsann! 

Kommentarer

  • Julia 01/10/2016 10:29pm (7 år sen)

    Det är konstigt hur mycket bättre det är att vara i parken med en annan vuxen! Det var roligt med besök för oss alla :)
    Det skulle ju vara nån barnbio i esbo på svenska förresten, det lät kul.

Skriv en kommentar