headersevendayssvartvitrosa2

Present-idé

Skrivet av Hanna Stigzelius 22.03.2016 | 2 Kommentarer

Kategorier:

I lördags var jag på en god väns 30-års middag. Och även om det är en god vän, så tycker jag det kan vara svårt att hitta på bra presenter. En flaska champagne blir för opersonligt, men att köpa något annat, som inte sedan är onödigt eller bara fel, är så svårt. Men den här gången tycker jag att jag fick till det rätt så bra måste jag säga. Jag plockade ihop en liten godsakskorg med lyxprodukter i matväg. Garanterat inte onödiga skåputfyllare då man äter upp innehållet! Och kanske sånt som man inte annars skulle köpa åt sej själv. Jag gick till Punnitse och Säästä och plockade allt som såg lockande ut. Te, bönpasta, olika sorters raw-choklad, nötter och skumpa. Som botten till presenten tog jag en gammal pafflåda som innehållit kronljus och piffade till den med marmor-dekorplast. Sedan slog jag in allt i cellofan. Mottagaren verkade i alla fall bli glad och själv vet jag att jag skulle ha uppskattat presenten!

30.arJag pysslade också ett enkelt kort med mönsterpapper och paff. 

30.arsSkumppa och choklad, det blir väl alla glada av?!

30arspDagens presenttips!

Kommentarer

 • Sandra Neuman 22/03/2016 3:35pm (8 år sen)

  Godsakskorgar är ALLTID en bra idé!! :D Det skulle jag nog själv också bli riktigt glad av! Lite avis blir jag bara att ni har punnitse ja säästä att handla vid :/ Vår närmaste konkursade nyligen så nu får vi väl börja roadtripa för att shoppa nötter.

  • Hanna Stigzelius 22/03/2016 8:47pm (8 år sen)

   Vår närmsta stängde också! Men som tur finns det ännu kvar flera andra i regionen :) Bästa butiken för hälsosamma godsaker.

 • Sofia 22/03/2016 5:17pm (8 år sen)

  Det där är nog en så bra present! Skulle själv bli glad av en sådan gåva och det är en bra sak att ge till en som har allt!

  • Hanna Stigzelius 22/03/2016 8:48pm (8 år sen)

   Jag brukar alltid försöka ge grejer som jag själv vill ha, det brukar bli rätt då :)

Skriv en kommentar