headersevendayssvartvitrosa2

Regnbågskalas för vår fyraåring

Skrivet av Hanna Stigzelius 29.05.2019 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Hipp Hipp Hurra för Lillasyster som fyllde fyra år igår! I söndags firade vi henne med släkt och vänner. Fröken själv hade fått önska kalastema och i år föll det på regnbågskalas. Inte mej emot. Det var ett riktigt roligt tema att förverkliga! Jag älskar ju att fixa kalas, att vara barnkalasfixare på heltid skulle vara ett drömjobb. Fast det kan ju hända att man då skulle tröttna... Kanske två gånger på år faktiskt är helt tillräckligt?! För att underlätta det hela, då gästerna är långt fler än 20 stycken, brukar jag göra så att vi bara bjuder på kaffe och sött. Kalas är ändå inte en tillräcklig orsak för en total burnout.... Dessutom är vårt kylskåp för litet! Så här såg det ut hos oss i söndags: 

batch tvaCookies med regnbågsfärgade smarties, regnbågskaka, frukstspett och chokobollar i regnbågsströssel. Ganska regnbågigt eller hur?! Jag hade ännu haft lust att baka regnbågsmuffins liknande de här, men måste inse att jag inte skulle hinna med allt!
batch batch DSC005040Fyra ljus att blåsa ut. Fröken var lite till sej av all uppståndelsen, men med mej bredvid gick det fint. Själv kan jag liksom inte riktigt fatta att inte alla älskar då alla tittar på en... Som liten var jag en ännu värre teaterapa och centrumälskare än vad jag är nu!batch batch DSC00497De här frukspetten var en stor hit. Och gott med lite fräsch frukt och bär bland allt det söta...batch batch DSC00492Jag var riktigt nöjd med buffén denna gång. Och betydligt färre nerver gick åt i år, jämfört med Elsa-kakastrofen förra året om ni minns... 

Kommentarer

 • PJ:s byffé - från by till fe 29/05/2019 11:14pm (4 år sen)

  Jättefina bilder! Samtidigt tycker jag att det är synd att bild nummer tre förstörs av skuggmasken över flickans ansikte.
  Jag respekterar dock ditt beslut att respektera barnets integritet. Detta är ett svårt övervägande, att ha med människor i bild och därmed höja bildens värde, eller att maska och därmed förlora helheten.
  Själv har jag också varit på kalas, idag.

  • Hanna Stigzelius 05/06/2019 9:40pm (4 år sen)

   Ja visst är det ett svårt beslut. Och självklart är också jag av den åsikten att bilden skulle vara mycket finare om man såg ansiktet :) Men på det här sättet känns det ändå bättre. Så jag lite skyddar deras identitet i alla fall. Jag vill ju inte att man skall kunna googla deras namn och hitta hela barndomen dokumenterad i bilder...

Skriv en kommentar