headersevendayssvartvitrosa2

Resfeber

Skrivet av Hanna Stigzelius 09.06.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:

resfeberI denna randiga bag har jag packat ner vårt handbagage. Mat, pass, snacks, wetwipes, mjölksyrebakterier och kvällsgröt.  

Snart flyger vi iväg! Jag har nog en del resfeber känner jag. En liten nervositet i magen. Hur skall flyget gå? Kommer barnen vara snälla med mej? Har jag glömt packa något? Det kommer vara skönt sen när vi väl är ombord. Att säga att jag då kommer kunna slappna av då känns inte helt rätt, men jag kommer i alla fall pusta ut att vi kommit så långt. Känner att jag lite vill dela upp resan i etapper, lite som ett maraton eller nåt. Första etappen är att komma in till terminalen. Andra etappen är att äta middag på terminalen och underhålla oss där, byta blöja och gå och kissa. Därefter skall vagnen packas ihop och allt bäras ombord. Sen 4½timme i luften. Så ska vi ta oss ut ur flyget, in och ut ur terminalen och hitta Maken och till sist ta oss till hotellet. SEN kan jag slappna av. Eller kanske sen då barnen somnat....

Att semestra med småbarn är kanske inte exakt semester som man tänker när man hör själva ordet semester. Men för mej kommer det nog bara vara så skönt att inte behöva städa, laga mat eller tvätta i tio dagar att det räcker långt. Det är varmt och vi får vara tillsammans alla fyra. Det är semester för en småbarnsfamilj det. Trotsutbrott, hungerhumörsvängningar, ledsengråt, otålighet, sand överallt och ett evigt packande och pusslande kommer det bli, helt som vanligt. Men eftersom vi är beredda på det så blir ingen besviken och jag tror vi kommer njuta alldeles tillräckligt alla ändå.

Väl framme får vi väl se hur den spanska wi-fi:n fungerar. Läste i en rescension av vårt hotell att det utlovade gratis internet som skall finnas, typ bara fungerade i lobbyn. Men instagram skall jag nog i alla fall försöka uppdatera! Ni hittar mej på lillahannaistoravarlden. Och om det riktigt vill sej så uppdaterar jag bloggen också i något skede. Har i alla fall förinställt ett par inlägg under den kommande veckan så här nu inte blir helt tomt! So long Finland!

resfeber1I paketen finns lite underhållning för barnen. Nya leksaker som förhoppningsvis tar en stund att öppna också. I Hubbes paket finns det plusplus midi-bitar som han kan bygga med, och i Lillasysters paket finns det några plastdjur. 

 

Kommentarer

  • Cavok 09/06/2016 4:46pm (5 år sen)

    Hej,

    Tänkte förvarna dig att du kan hamna öppna paketet I Security checken.. Efter Terror attackerna har dom blivit mycket strängare med allt.. Bra så att du vet.. Men vi får hoppas att det förstår att du vill överraska barnen..
    Ha en super bra flyg resa, det kommer att gå super.

Skriv en kommentar