headersevendayssvartvitrosa2

Respirret

Skrivet av Hanna Stigzelius 01.03.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Det börjar kännas verkligt nu. Som ett litet resepirr i magen. Nära är det. Om bara fem dagar bär det av till värmen. Jag skriver listor på allt som skall packas. Handbagage, reseapotek, kläder, simpuffar. Är det ännu nånting vi behöver? Jag måste hinna fixa mina tånaglar i skick. Tänk att jag snart kan gå i flipflops. Få känna sol på näsan och doppa tårna i ljummet hav. Och att vi skall få njuta i hela tre veckor. Ingen matlagning, ingen smutstvätt och inget dammsugande. Inga fulla bussar på morgnarna eller stress att hinna få barnen till och från dagis. Bara lungna dagar i vår egen takt. Alla fyra tillsammans. 

Min målbild är första doppet i poolen på måndagskvällen då vi kommit fram till hotellet. Barnens glädje, den varma luften. Ny simdräkt och bara fötter. Och sen går vi ner till stranden och äter middag. Den goda thaimaten. Tänk att det här alldeles snart är vår verklighet. Ingen slask och gråa mornar som idag. Och inga väckarklockor som ringer 6:30. Snart snart... 

IMG 9952Knäppte denna bild i morse påväg till bussen. Och nej, jag har inte använt något svartvitt filter.... Det blir vääääldigt skönt att sparka av sej stvölarna och byta ut slasken mot sand och bara tår kan jag tala om!!

Kommentarer

  • N 01/03/2017 10:34pm (7 år sen)

    Rekommenderar att ta med Precosa, som förebygger och botar turistdiarré. Antar att ni inte tänkt få diarré på resan, men den kan man inte alla gånger undgå. Som småbarnsförälder skulle jag inte utmana ödet och resa iväg utan det i reseapoteket.
    Ha en avkopplande resa!

    • Hanna Stigzelius 02/03/2017 9:07am (7 år sen)

      Redan inhandlat! Jag gick till apoteket och frågade vad vi behöver och blev rekommenderade just det. Relatabs har vi också börjat äta redan. Men förhoppningsvis kommer vi inte behöva magtabletterna :/

Skriv en kommentar