headersevendayssvartvitrosa2

Resplanerna

Skrivet av Hanna Stigzelius 13.02.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:

OBS! Inlägget innehåller reklamlänkar!

Nu är det bara tjugo dagar kvar tills vi åker iväg på vår lilla Thaimout. I tre veckor kommer vi få njuta av värme och enklare vardag utan disk, plock och tvättberg. Det skall bli så obeskrivligt skönt. Att åka iväg för en längre tid hela familjen har funnits i våra drömmar redan i flera år och jag är så glad att det nu blir av, om än för "bara" tre veckor. Söndagen den 5 mars flyger vi iväg.

För första gången någonsin har vi faktiskt beställt paketresa. Charter, barnklubb, all-inclusive och hela köret. Allt för att göra det så lätt och bekvämt som möjligt för oss och barnen. Den första veckan kommer vi i Khao Lak på detta hotell (reklamlink!). Här har vi inte bokat all-inclusive utan räknar med att det finns trevliga restraunger på stranden och omkring hotellet. Planen första veckan är väl främst att landa och vänja oss vid semesterlunken, värmen och nya tidszonen. 

Sedan byter vi hotell till familjeparadiset Sunwing Bangtao (reklamlink!), som borde vara rena rama drömmen för en familj som vi. Kidsclub med personal som talar svenska. All-inclusive mat för att göra det så enkelt som möjligt. Massor med aktiviteter för både vuxna och barn. Allt från skattjakter till yoga på stranden. Vi kommer nog att trivas tror jag....

benidormSnart blir det sand mellan tårna för de här filurerna igen.

benidorm3Det här bilderna är från senaste solsemestern till Spanien i somras.

 

 

Kommentarer

  • Linn 13/02/2017 7:41pm (7 år sen)

    Åh, ljuvligt! Jag längtar också efter en ordentlig solsemester. Jag som tidigare aldrig tänkt att jag skulle höra till de som åker på all-inclusive har minsann totalt ändrat mig och tycker nu istället att det låter SÅ otroligt skönt och precis som nåt för vår familj. Tyvärr lär vi nog var tvungna att vänta ett bra tag innan nästa längre resa men skulle jag vara smart skulle jag börja spara redan nu...

    • Hanna Stigzelius 13/02/2017 8:44pm (7 år sen)

      Man kan ju nog resa med bebis också ;-) Och vi har också gjort totalomvändning i charter/all-inclusive frågan, tur man kan skylla allt på barnen :)

Skriv en kommentar