headersevendayssvartvitrosa2

Roadtrip och blogträff

Skrivet av Hanna Stigzelius 28.04.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Igår blev det roadtrip till Ekenäs tillsammans med Julia och Catten. Jag tycker det var jättekiva redan under bilresan. Vi har så jämnåriga barn så vi hann avhandla både det ena och det andra om vad som gäller i en 2-3 årings vardag. Vi anlände sedan lite fashionably late till Lindex där Sandra hade fixat bloggträff. Riktigt trevligt att shoppa till bra erbjudande och mingla runt med andra bloggare. Både nya och gamla ansikten för mej. Erbjudandet gällde dock inte barnkläder, vilket nog var sjukt bra! För nu köpte jag två välbehövliga tröjor till mej själv istället. När har det liksom hänt sist? Precis som alltid när jag träffar andra bloggare så slås jag av att alla alltid är så trevliga. Jag tror inte jag träffat en enda otrevlig bloggare! Mera bloggträffar tack. Det känns som alla blogghappenings händer bara i Österbotten hela tiden, och kul det förstås, men lite långt för mej att delta, heh... 

bloggtrafAnni, Danni, Sandra, Julia, Lotta och Catta diskuterar något otroligt viktigt och spännande. Kanske det var om sömn som småbarnsmamma?! 

bloggtraffDet var så vacker solnedgång när vi promnerade ner för Kungsan till bilen. Ekenäs är nog en så mysig stad!

bloggtraff3Min shopping. Två blusar som är just jag. Ingen kommer ens märka att de är nya, men det tar jag som en bra sak!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar