headersevendayssvartvitrosa2

Rosetterna

Skrivet av Hanna Stigzelius 09.01.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

När Lillasyster föddes hade hon inte mycket hår. Det tog faktiskt ett år för henne att få så mycket hår att man kunde fästa en rosett med klips. Till min stora förtret. Här hade jag äntligen fått en dotter att pynta med rosetter och så hölls de inte ens fast... Nå som tur växte ju håret ut och där i början fanns det ju rosetter med band istället för klips. Men nu då de finaste rosetter äntligen hålls fast så har jag skaffat ,och fått, lite rosetter till fröken. Eller krhm, det har kanske gått lite överstyr med rosetterna, om jag skall vara heelt ärlig. För jag har nämligen nästan problem med att förvara dem alla! Tror hon har uppemot 40-50 stycken nu. Hups!

Till mitt försvar kan jag ju försöka skylla på grupptryck. Tre av mina mammaväninnor har fått döttrar inom ett år efter att jag fick det och vi är alla lika rosettgalna. Så några av rosettbeställningarna har vi gjort tillsammans för att få ner kostnaderna på postavgiften och så. I vår Livlybeställning kom det med en massa presentlådor eftersom de tydigen tog för givet att man inte kunde beställa så mycket rostter till eget bruk.... Och när vi beställde rosetter via Etsy så räckte 25-packen vi siktat in oss på ingenstans. Totalt 75 rosetter blev det, för tre små huvuden att dela på.

Hittills har fröken små "vardagsrosetter" från Livly, lite större finrosetter som vi beställt från Etsy och så mitt senaste fynd, 20 rosetter via Kina och den livsfarliga appen Wish. Förutom några från H&M och Lindex då. Till min stora glädje älskar fröken själv att ha rosetterna i sitt hår. Ser hon en rosett skall den på. Och den brukar få hållas där också. Så det är inte i onödan vi samlar åtminstone, de används nog. Så gott som varje dag! Men lite smått skäms jag nog över den lilla rosettmanin jag drabbats av. Men det är ju bara för sött! Och rosettåldern varar väl knappast så värst många år, så man måste vä passa på.

1rosetterHär är frökens samling. De med band använder vi numera sällan då klipsen hålls fast i lockarna. De hade hon dock ofta som bebis...

1rosetter1Den stora glittriga är ett nytillskott från H&M som hon fick i julklapp. Väldigt fin för kalaslook.

1rosetter2

De här närmast i bild är de nyaste, som jag beställde via Wish. 20 stycken för 3€, värsta fyndet! 

1rosetter3De små från Livly är nog de vi använder mest i vardagen! Jag gillar den blå mest. De går till allt. 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar