headersevendayssvartvitrosa2

Så var vabruari här med besked!

Skrivet av Hanna Stigzelius 06.02.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Ja, så var vabruari här då. Måndaden med störst antal vård-av-sjukt barn dagar. Och vi verkar följa det mönstret. Igår förde jag två friska glada barn till dagis. Men fem timmar senare ringde de från dagis (aldrig kiva när de ringer från dagis, man hinner alltid tänka katastroftankar!) och sa att Hubbe var ynklig och hade feber. Och det har han fortfarande. Hög feber och glansiga ögon. Jag själv känner mej också lite mer död än levande. Trots att jag inte har minsta feber eller bobba. Bara sömnbrist! 

Den förra natten var nog den sämsta natten någonsin sedan vi fick barn. Hubbe vaknade minst en gång i timmen och var ledsen, trots febernedsättande var han kokhet. Halva natten sov han i vår säng, men ville sen tillbaks till sin egen då han tyckte det var för varmt och trångt i vår. Några timmar senare väcktes Lillasyster av Hubbes feberyrande. Och sen fick hon inte sömn förrän hon fick sova i vår säng. Så jag har inte sovit längre än max en timme i ett sträck. Och usel kvalite de hackiga timmarna tack vare barn i vår säng och ett evigt springande. Sista timmarna på morgonnatten tyckte Lillasyster det var en bra idé att forma bokstaven H mha av mej och Maken. Och även om det är min favoritbokstav så var jag inte så förtjust imorse... Huvudet dunkar nu av den dåliga natten. 

Jag höll hemma Lillasyster också, så att hon nu inte också blir sjuk mitt i dagisdagen eller smittar ner någon i misstag. Och jag hade ingen lust att packa in en febrig Hubbe i bilen heller. Tanken är att jag borde försöka få ihop lite jobb. Har lång to-do-lista denna vecka och inte alls tid för något vab egentligen. Men få nu se hur det skall lyckas. Imorgon skall i alla fall Maken stanna hemma så jag får väl ta en lång och effektiv dag då istället. Jag håller i alla fall på att dricka en stoor kopp kaffe nu. Så kanske den gör susen?! Och tack och lov för Netflix. Hur skulle vabbandet funka utan barnprogram?!

IMG 2088Vår soffa är fylld med täcken och ynkliga skatter. Eller bara en ynklig. Lillasyster släpade bara hit sitt täcke och stack sedan iväg och lekte. Hon är pigg och engergisk som vanligt. 

Kommentarer

Skriv en kommentar