headersevendayssvartvitrosa2

Semester!

Skrivet av Hanna Stigzelius 08.07.2019 | 0 Kommentarer

Ah, första semesterdagen idag. Och det känns sååå bra. Eller det känns ännu bättre eftersom jag som bäst håller på att packa inför vår sista-minuten resa vi bokade förra veckan. I morgon (eller egentligen i natt) lyfter vi mot Grekland, värmen och solen. Finska sommaren är ju inget vidare just nu, så en resa till 100% sommarväder känns extra bra. Barnen skall få gå i simskola, men utöver det har jag noll planer eller förväntningar. Bara att vi skall få krav-fria sköna dagar. Eller att jag nu får läst åtminstone en bok!?

Jag hann börja sakna barnen riktigt ordentligt förra veckan, då de var hos mor- och farföräldrar i 6 nätter. Verkligheten kom ju nog ikapp mej efter cirka nån timme. Och nu är allt som vanligt igen. Deras rum är totalt upp och ner. Disk och tvättmaskin fylls i normal takt och det är syskonkärleks gnabb var och varannan minut. Nerverna jag hann växa tillbaks under förra veckan i lugn och ro har redan förbrukats... Tur de är gulliga ändå. 

batch IMG 8844Så här såg det ut för en vecka sedan då vi åkte ut till svärisarnas holme för att lämna barnen där med dem. batch IMG 8852Svärmors lavendel! En av mina favoritdofter i hela världen. 
batch IMG 8931För en vecka sedan var det ännu någorlunda somrigt. Så då byggde vi sandslott och njöt i solen. Kanske det blev grekiska slott nästa vecka?! Och snäckjakt!batch IMG 8939Semester! Det känns så häääär bra! Kanske jag inte kommer vara lika blek på nästa selfie jag visar här?! Man kan ju i alla fall hoppas...

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar