headersevendayssvartvitrosa2

Sista oktober

Skrivet av Hanna Stigzelius 31.10.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Så var oktober månad till ända. Den månaden gick sannerligen fort. Imorgon är det november. Min värsta månad! Så hoppas den går lika fort... Vad förde oktober månad med sej då? Tja, mest jobb och vardagsrumba. Men också några små ljuspunkter förstås. Den 10.10 blev jag Moster för fjärde gången. Och vi har haft brunchgäster hela två söndagar av härliga vänner. Jag har också varit bortbjuden på tjejmiddag med massa skratt och viktiga prat. Jag har sprungit 8 springrundor vilket ger genomsnittet två per vecka, vilket ändå är godkänt tycker jag. Och så har jag överlevt en vecka som ensamstående då Maken varit på arbetsresa. Vi har Halloweenpysslat med barnen och jag var höstlovsledig en dag tillsammans med Hubbe. Lillasyster och jag besökte också svampskogen och hittade en hel del trattisar. Jag har lyssnat på fyra ljudböcker och läst en fysisk bok. Så ganska bra månadssaldo ändå. 

Den kommande månaden då, november, den gråaste och tröttaste av alla årets månader!? På det stora hela kommer november nog följa oktobers spår. Mest bara jobb och vardagsrumba. Maken har minst tre arbetsresor inbokade, så det kommer bli en hel del YH-roudande igen. På min egen jobbfront hoppas jag att det lite lugnar ner sej, men tror nog inte riktigt det... Vi är bjudna på en 35-års fest och skall ha vänner som bor utomlands på efterlängtat besök. Och så har jag har inbokat både spa och väninnedejts. Syrran fyller år i mitten på månaden och fixar kalas, det blir kul för kusinerna att ses, vi hinner ju ses alldeles för sällan. Och så tänker jag börja planera julen! Julklappsinköpen skall börja funderas på. Och så måste jag bestämma mej om jag skall orka pyssla kalender pyssel till bloggen i år eller inte?! Springandet skall jag i alla fall fortsätta med, Två per vecka är bra mål. Och nu måste jag också återuppta mitt gym-medlemskap, det har ju ren gått fyra månader sen jag var där sist. Hur hände det?! Tur jag åtminstone har sprungit regelbundet under den här tiden. 

055C9571 2CCF 4E8F 9EA3 43BAB4791C23 tileHejdå oktober. Här är i alla fall lite av vad månaden bjöd på i år. Halloweenpyssel, höstlöv och några lugna veckoslutsmorgnar.IMG 0514 tileSpringturer, mossegos med min nya systerson, trattisar, kaffe ur min nya favokaffemugg, skogstur och fredagsbiff.  

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar