headersevendayssvartvitrosa2

Sista sjuklediga dagen

Skrivet av Hanna Stigzelius 06.04.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Sista sjuklediga dagen för mej idag. På måndag känns handen för hoppningsvis så pass bra att jag kan gå tillbaks på jobb. Idag har jag varit och tagit bort stygnen. Och denna gång bad jag dem räkna stygnen extra noga så att inga lämnas kvar i handen... som förra gången! Att det är vänster hand som är opererad denna gång känns också lättare. Jag använder ju inte den lika mycket som min högra. Så tror nog det skall gå bra det här.

Annars har jag mest umgåtts med Lillasyster idag. Hon var nämligen hemma från dagis eftersom hon hade lite stegring igår. Men hon är nog fullt frisk idag. Istället har hon smittat Maken som snörvlar och har ont i halsen. Så typiskt så här till veckoslutet. Så ja, planerna för den kommande weekenden beror ju nog rätt mycket på hur vi alla mår när vi vaknar imorgon... Håll tummarna för att bobborna nu motas med lite fredagsmys! Resten av familjen har redan öppnat chipsen och sitter bänkade framför en film. Jag köpte också lite natursnacks som jag tänker att är hälsosammare än chips och vanligt godis som jag tänker mumsa i mej. 

Här dagen i bilder tagna med telefonen:

IMG 2861Fredagsbuketten! Kunde inte motså dessa härligt rosa rosor i Prisman. 3,95 och Fair Trade dessutom!

IMG 2865I onsdags var jag på en föreläsning om kemikalier i vardagen som ordnades av Marthorna. Sjukt intressant, men också lite skrämmande. Så nu måste jag köpa lite ekologiska deon och krämer... Ska försöka formulera ett helt blogginlägg om det här nåt tag senare när det lite sjunkit in!

IMG 2866Jag tog bort stygnen alldels bredvid bibban så passade på att gå efter boken ovan om genusfällor för föräldrar som jag beställt, och fick på samma gång syn på Westös nya så tog med den också!

IMG 2872Fredagsglad min. Och håret är ännu rakt, och jag börjar nästan vänja mej att ha det så här som en gardin fram i ansiktet. Påskriset har förresten fått löv! Så nu kan jag ju inte slänga ut det, det lever ju!

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar