headersevendayssvartvitrosa2

Skön söndag

Skrivet av Hanna Stigzelius 19.02.2017 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Efter gårdagens dag på vift blev idag en skön hemmasöndag. En riktigt effektiv söndag dessutom. Jag har dammsugit, pysslat kalaspynt, bakat kakbottnar och muffins, städat, varit i butiken och lagat både lunch och middag. Maken har varit med Hubbe i simhallen och beställt årets fotobok. Så vi har minsann fått undan en massa to do:es idag. Inte så illa för en hemmadag. Det enda jag inte "hann" med var min söndagslenkki. Men jag får väl skylla på att jag fortfarande känner att jag har svullna örongångar från flunssan förra veckan och därmed inte orkade ut... Bild på städat hem och på sockerpasta dekorationerna till kakorna hittar ni förresten på min instagram; lillahannaistoravarlden . Ni följer väl!? Fotade några snabba med kameran också så här kommer de, en del av min söndag varsågoda.

1sonda2Halva dagen har spenderats i onepiece. Jag måste dock lägga lite filter på bilden för jag såg så glåmig ut.... Och frissa på onsdag kommer ganska så lägligt!!

1sondagPyssla, pyssla kalaspyssel. Vimplar, cupcaketoppers och sätta legohuvud på legogubben. 

1sondag1Söndagsmiddag; köttbullar och pasta. Morotspasta för mej och tagliatelle för de andra. 

 

Kommentarer

 • Ellen 19/02/2017 11:13pm (6 år sen)

  Tänkte just när jag såg din bild att vad du ser fräsch ut. Vårfräsch pånåt sätt :) Sen först såg jag din kommentar om glåmighet, äh glöm det, i mina ögon är du fräsch!

  • Hanna Stigzelius 21/02/2017 8:46pm (6 år sen)

   Oj tack! Haha, men det är nog bara tack vare filtret...

 • Sara 20/02/2017 9:08pm (6 år sen)

  Hej! Var har du hittat legogubbarna till vimplarna?:)

  • Hanna Stigzelius 21/02/2017 8:46pm (6 år sen)

   Via google. Googla typ lego party bunting free printable!

Skriv en kommentar