headersevendayssvartvitrosa2

Sköna påskdagar

Skrivet av Hanna Stigzelius 02.04.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Så var påskledigheterna slut för denna gång. Idag har vi inte gjort något alls, eller inte jag i alla fall. Barnen var till simhallen med Maken. Jag har mest försöka hålla mej positiv trots snön som vräker ner där ute. Känns inte riktigt som att det är vappen om en månad?! Påsken i år var riktigt bra. Passlig mix mellan slapp ledighet och trevligt program. Inte för mycket godis och jag har inte hunnit bli trött på påskmat heller. För mej känns det ju nästan som att semesterns fortsätter eftersom jag är hemma med min opererade hand ännu hela veckan. Men Maken och barnen skall förstås tillbaks till jobb och dagis imorgon. Dessutom har jag inbokat proggis varje dag. Så nån sorts vardag blir det ju här också. Och förhoppningsvis smälter den här snön snabbt (och tar med sej all den gamla snön där under på samma gång också!).

1paskI lördags hade vi påskmidda hos Makens föräldrar. Där målade vi traditionsenligt ägg. 

1pask1Koncentrerade ägg-konstnärer.

1pask2Sen vankades det påskmat i mängder. Nami! Lillasyster gillade speciellt mycket sparrisen och åt säkert fem stycken.

1pask3Igår åkte vi sedan västerut för brunch i Ingå. Julia hade pyntat så fint!

1pask33Härlig färggrann påskdukning. 

1pask4De stora pojkarna lekte så fint tillsammans. Här med de nya legobilarna som fanns i deras påskägg.

1pask6Sen lekte de vuxna också lite. Kurragömma och spegel, det finns nog inte mycket barn gillar så mycket som när också de vuxna är med och leker. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar